2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط مشکل کم کاری تیرویید دارم ک اونم قرص میخورم شوهرمم قبل واریکوسل داشت خفیف بود الان باز ازمایش ...

واريكوسل خفيف هم بايد حداقل دارو بخوره تازه اگه نياز به عمل نباشه

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
تنهایی فشار اورده جانم چکا کنم دلم مخاد

بچه اسباب بازي كه نيست اخه

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
من اصلا نميدونم ويار چجوريه.  هيچ حالتي نداشتم

واي خوش به حالت😢 

چرا عزیزم دارم هنوز. ولی حال بدیام کمتر شده. ولی بازم از بوی کباب و تخم مرغ و...بدم میاد. سالاد کاهو ...

حه خوبه كمتر شده ايشالا كامل از بين بره عززيم

مان 5اشق شوری و ترشی اولش بودم اخرشم شیرینی مث شیرینی سیب و اینجور چیزا.کله پاچه سیرابی دل جگر اینار ...

چه باحال😍 من اگه گلوم اذيت نكنه همه چي رو خوشمزه ميخورم😋 ولي ميكنه🤨😔

بی طاقتم چطور بضی ها زود جواب میگیرن من نه

همين اينهمه بي طاقتي نشون ميده زوده برات 

اول بايد كامل به صبر و حوصله برسي بعد

من فقط شوری و ترشی می‌خوردم. یادمه آبغوره با نمک قاطی میکردم می‌خوردم از دستپخت خودمم ب شدت متنفر بو ...

واي چه سخت خداروشكر تموم شد

اخر ٤ ماه تموم شد؟

بچه ها منم چند روزه حالم از غذا بهم میخوره هیچی نمیتونم بخورم همش احساس میکنم تا گلوم سیر سیرم  ...

ببين هايپر ميوه نياوران خيلي چيزيا داره شايد شليل هم داشته باشه 

ريز ريز تونستي غذا بخور يا هر چي كه ميتنوني تا اين وزا بگذره