2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته 8تا 12 فقط ویار داشتم  عاشق آش بودم وزولبیا بامیه از لباسشویی، توالت، سینک، سطل آشغال بد ...

واي چه چيزاي بامزه اي😂😂😂

منم فك ميكردم ١٢ تموم شه خوب ميشم ١٣ هم تموم شد خوب نشدم😢

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
آره من دیوانه همه ش دلم پلو ماست میخواست، با ماست ترش، اصلا خودمو تقویت نکردم، خجالت میکشیدم، غذا هم ...

خجالت جرا عزيزم

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
فک کنم ماله اینه که کمبود سدیم پیدا کردید یه مقدار نمک بیشتر بخورید چون نمک بدن که کم شه این حالت ها ...

دقيقا چه خالتهاي؟؟؟

بله. خیلی زیاد. چون خودم بچه دار نشدم. رحم اجاره کرده بودم. خییییییلی استرس داشتم. انقدر که وقتی نو ...

اره واقعا سخته

خجالت جرا عزيزم

چه نیدونم فک میکردم لوس بازیه بگم برام فلان چیزو بخر بخورم

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
شاید اخراش دلت بکشه

امكانش هست

كاش حالم خوب شه 

چيزي هم دلم نخواست مهم نيست😅

من که از هیچی خوشم نمیاد یازده هفتم و هنوز ویارم ادامه داره بحدی حالم بده هیچی نمیتونم بخورم بخاطر و ...

واي خيلي بده ايشالا زودتر بهتر شي

دميترون و اينا ميخوري؟

از اولشم ویار برف دارم کلی بخورم که نیست .. با آب چشمه 🤩🤩

اي واي😍 

تهوع يا نشكل منو نداشتي اوايل؟

من پارسال ماه ۴  بودم همین موقع هوس شدید گیلاس کردم .  یه هفته ای در بدر بودم یه روز اتفاق ...

قشنگ خدا به دلت نگاه كرده 

مشكل منو نداشتي؟؟؟

من عاشق آش و هندونه و گلابیم😐😐تازه حالت تهوعم قزع شده از هفته ۶ تا آخر ۱۱ داغون بودم

ااا باز خوش به خالت تموم شده 

من هنوز دارم 🤨

اي واي😍  تهوع يا نشكل منو نداشتي اوايل؟

نه عزیزم خداروشکر تهوع و بالا اوردن نداشتم فقط از خونم متنفر شده بودم با ماست و شیرینی و عدس پلو و خیلی چیزای دیگه کلا قهر کردم😁😁 تا ماه پنج اینجوری بودم و بعدش کلا برعکس شد عاشق ماست و شیرینی شدم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔