2777
2789
عنوان

بیاین بگین اونایی که پشتوانه خانواده ندارن چجوری طلاق بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 63 پست
خوب خودت یه سوئیت کرایه کن برو سرکار چاره چیه تااین همه منت وحقارت

وقتی پول نداره. از کجا سوییت کرایه کنه.مگه اینجا اروپاس؟؟ اگر از خونه شوهرش بره بیرون دیگه جایی رو نداره و نمی تونه هم بر گرده

خدا لعنت کنه ادامای ظالمو 

هر جور شده یه فکری کن از خانوادت هم فاصله بگیر خانواده‌ یک این مدلی می‌خوام که صد سال سیاه نباشه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خودت یه سوئیت کرایه کن برو سرکار چاره چیه تااین همه منت وحقارت

خوب اول باید برم سرکار بعد بتونم پول داشته باشم  سوئیت بگیرم

پدر احمق من حتی حاضر نیست من 6 ماه خونشون بمونم تا یکجایی کار پیدا کنم بتونم جایی کرایه کنم تا برم 

وقتی پول نداره. از کجا سوییت کرایه کنه.مگه اینجا اروپاس؟؟ اگر از خونه شوهرش بره بیرون دیگه جایی رو ن ...

راست میگی وقتی تو شرایطش نیستی حرف زدن خیلی راحته 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

بدبخت تر از شما بله خیلی دیدم ،اول کار پیدا کن بقیه کارها خودش جفت و جور میشه

زنداداشم بجای گزارش حرفهای پدرت نمیتونه کاری برات بکنه ؟ مثلاً یکی دو ماه بری خونشون ؟

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تاوقتیکه خونه شوهرشه بره سرکار یه مدت پول جمع کنه

خیلی واضح گفتم 

کلا خدا تمام درهاشو رو من بسته تو این 15 سال نذاشته برم سرکار الانم میگم برم سرکار محیط زنونه میگه هروقت رفتی خونه پدرت اونجا برو سرکار

میگه یا برو از خونه من بیرون یا جنازت میندازم

الان تو تهران هم کار هست 

تم پانسیون های نسبتا مناسب 

یکم کار کن پنهونی پس انداز کن طلاق بگیر بیا تهران مستقل زندگی کن 

البته اصلا راحت نیستا ولی بهتر از این چیزیه که میگی