2777
2789
عنوان

خانمها بيايد بگيد ويارتون چي بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 212 پست
من تا دوسال بعد از زایمان همین بودم الانم همینه مجبور بودم فقط به چپ بخوابم تا اذیتم نکنه و خفه نش ...

ووييي 

خب معدته برو دكتر معده

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حامله نیستم ولی هوس بستنی زمستونی کردم😊

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

من که از هیچی خوشم نمیاد یازده هفتم و هنوز ویارم ادامه داره بحدی حالم بده هیچی نمیتونم بخورم بخاطر وزن کم کردنم کلی دکتر ازمایش اضافه برام نوشت.

دلخوشم به روزهایی که در راهست 
من عاشق ماست و خیار و تخمه ژاپنی شده بودم از اب و خمیر دندون و بوی مایع دستشویی بشدت حالم بد میشد

چه مدت؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

من پارسال ماه ۴  بودم همین موقع هوس شدید گیلاس کردم .  یه هفته ای در بدر بودم یه روز اتفاقی دیدم فروشگاه دم خونمون کلی گیلاس اورده بسته بندی شده باورم نمیشدددد الان و گیلاس . قشنگ ۱۰ بسته خریدم اوردم خونه مشغول شدم

از چای فلافل اش حالم بد میشد تا مدتها نمی تونستم چای بخورم

ااا 

من منتظرم اين دورانم تموم شه

خواستم ببينم شماها تا كي درگير اين مسائل بودين؟

برا دخترم

کلا غذا نمی خوردم از غذا متنفر،بودم

دائم تهوع و بالا اوردن سه ماهه اول فقط نون پنیر میخوردم مرغ و ماهی 

ولی خورش متنفر 

الان باز باردارم این سری اگه غذام،دیر بشه تهوع میشم

یکسره باید فک،بجنبه

صبح با سردرد بیدار میشم.

اولین ویارم  رب شور خیار دوغ بود عاشق انار شدم 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
گوجه با نمک کاهو با ابغوره هفته ۷ و ۸ بووووود تا حدود هفته ۱۲ الان چیز خاصی دلم نمی خواد هرچی باش ...

تهوع يا حس هاي اينطوري نداشتي؟ 

من منتظرم حالم خوب شه😥

من که از هیچی خوشم نمیاد یازده هفتم و هنوز ویارم ادامه داره بحدی حالم بده هیچی نمیتونم بخورم بخاطر و ...

منم همین بودم تازه چند روزه بهتر شدم من خیلی دکتر رفتم آخریش بهم شربت پرومتازین داد که خیلی کمکم کرد

حالت تهوع،بی اشتهایی، تمایل شدید به ترشیجات. متنفر از جوجه و کوبیده،بادام هندی شور،فندق و بوی تخم مرغ.

اصلاااا شیرینی جات هم دوست نداشتم.

البته الان بهتر شدم.هفته شانزدهمم. خیلی هم سردرد دارم.

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش