2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 35 پست
پس چرا ندیدیش یه هفته

یه هفته نه سه هفته...بابام نمیزاره😑😑

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید من توقعم بالاس نه؟🙁

انگار بله

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......
یعنی هنوزم نسبت به احساسات سرده؟ من خودم خیلی احساساتی ام دوس دارم همسرم برام خیلی زبون بریزه و ازم ...

یه نکته مردا بر خلاف خانم ها عملی ان و کلامی نیستن.همبن که برای رفاهت میره سرکار و به خودش سختی میده و مدت طولانی و در گرما و سرما تحمل می کنه تا آسایش و رفاه ایجاد کنه ، ابراز علاقه به حساب میاد.

اگه دوست داری ابراز علاقه رو به زبون بیاره،باید خودت رو تغییر بدی یعنی انقدر زبون باز بشی و ابراز علاقه بکنی تا یاد بگیره.

خونه های مام نزدیک به همه  خیلی منطقیه این اذیتم میکنه متوجه منظورم میشی؟

اره عزیزم

خونه هدتون نزدیکه ک خب ازش بخواه هررزوز بیاد ی سر بهت بزنه 

دوسه شبو خونه پدر مادرا باشید باقیشم برید بیرون دور دور

شده شبی یساعت بیاد ببینید همو 

مردا خیلی چیزازرو بلد نیستن،باید بخوای ازشون و خواسستتو مستقیم بهشون بکی!!!

بعدم بگو داری خیلی فاصله میگیری ازون چیزی ک تو ذهن من ایده ال بود ،میخوام قربون صدقه بری تعریف کنی یا هرچیزی ک خواسته خودته ،بخودشون میان و میشن ایده الت 😍

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
جدییی وای چقدر سختتتتتت الهیییییی

اره بخدا دلم براش ی ذره شده😭😭😭

یعنی هنوزم نسبت به احساسات سرده؟ من خودم خیلی احساساتی ام دوس دارم همسرم برام خیلی زبون بریزه و ازم ...

اكثرا خانمها تيپ شخصيتيشون همينه و مردها برعكس

عزيزم منم سر اين موضوع خيلي با همسرم صحبت كردم 

بعدها متوجه شدم كه راست ميگه اخلاقش همينطوره دست خودش نيست 

پسرم الان شانزده سالشه بي نهايت خونسرده بهش ميگم هر كي زنت بشه دو روز بيشتر باهات زندگي نميكنه بس كه خونسرده

شاید من توقعم بالاس نه؟🙁

نه ربطي به توقع نداره خيلي از اختلافات توزندگي زناشويي سر همين مسائله ولي اصلا جدي نگير چون خود من اين راهو رفتم خيلي هم تجربه دارم 

بايد رو خودت كار كني خودتو باهاش وفق بدي تا به مشكل نخوري احساساتت كنترل شده باشه وگرنه همون احساسات آدمو بيچاره ميكنه خودتو سرگرم كن و زياد پيگير همسرت نباش 

یه نکته مردا بر خلاف خانم ها عملی ان و کلامی نیستن.همبن که برای رفاهت میره سرکار و به خودش سختی میده ...

من خیلی از دورو اطرافیانم رو میبینم مثل پروانه دور خانمشون میچرخن و پیش همه ابراز علاقه میکنن

این حتی وقتی خونشونیم پیش خانوادش خیلی دوس نداره با من هم کلام شه

اینا ناراحتم میکنه

من خیلی از دورو اطرافیانم رو میبینم مثل پروانه دور خانمشون میچرخن و پیش همه ابراز علاقه میکنن این ح ...

خودتو با كسي مقايسه نكن

بعضي از مردها تو جمع ياد خانومشون مي افتن و خودي نشون ميدن ولي وقتي ميري تو دل زندگيش ميبيني ازاينا خبري نيست 

تا جايي كه ممكنه با صحبت كردن وگرنه از حالا زندگيتو دستخوش اين مسائل نكن و ذهنتو درگير مسائل مهمتر كن خودتو مشغول كن 

ب