2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 35 پست

منم تو عقد هستم همسرم پشت تلفن هم مثل وقتی پیشمه هست همش در تماسیم ما گاهی اخر هفته ها فقط با همیم بعضی هفته ها هم وسط هفته یه شب میاد خونمون بخاطر خستگی کار هر شب نمیاد خونه خودشون راحت استراحت میکنه امشب من غافلگیرش کردم گفتم خواهرت از تهران بخاطر یلدایی من اومده (خودش فعلا هست همسرش برگشت) برگشتی از شرکت بیا دنبالم بیام دور هم باشیم تو ماشین میگفت نمیومدی من داشتم میومدم بدجور دلتنگت شده بودم دیگه یه دقیقم نمیتونستم تحمل کنم دوریتو انگار دنیا رو بهم دادن با این حرفش شب یلدا اومده بود خونمون دیگه ندیده بودیم همو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی از دورو اطرافیانم رو میبینم مثل پروانه دور خانمشون میچرخن و پیش همه ابراز علاقه میکنن این ح ...

خوب  زندگی اولشه  تا  اخلاقهای همو  بدونین  طول میکسه  فکر نکنین  زندگی  کلا  گل  و بلبله  هیچوقت  هم زندگی  خودت  رو  با  بقیه  مقایسه  نکن

من  اوایل  ازدواجم از  لحاظ  احساسی  خیلی  وحشتناک  مشکل داشتم  ولی  الان  خدا  رو  شکر با دنیا  عوضش  نمیکنن درسته از لحاظ  احساسی    چیزهایی  که میخوام  انجام  تمیده  ولی  میدونم  احساساتش  رو یک  جور  دیگه بروز میده  و دوست  داشتن و علاقه اون یک جور دیگه اس

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم