2777
2789

مشکل هورمونی

فشار خون بالا

مشکل قلبی

کمبود اب بدن

مصرف زیاد نمک

و..

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل هورمونیفشار خون بالامشکل قلبیکمبود اب بدنمصرف زیاد نمکو..

اطراف بینیم زیر چشمام خیلی پف کرده چشمام هم حس میکنم ریز شدن مثل اینا که چند ساعت خواب بودن ممکن از کبد هم باشه ؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اطراف بینیم زیر چشمام خیلی پف کرده چشمام هم حس میکنم ریز شدن مثل اینا که چند ساعت خواب بودن ممکن از ...

ممکنه از کبد هم باشع

دکتر برو عزیزم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

برای من کلیه بود. صبح ها از خواب بیدار میشدم ورم داشت. البته پاهام هم ورم می کرد. آزمایش بده. نمک زی ...

نه به اندازه میزنم به غذا سر سفره هم که نمک پاش نمیارم اصلا خودم مخالف شوری و ترشی زیاد هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خیلی میترسم میگم نکنه یه چیزیم باشه

ان شاء الله که چیزی نیست

ممکنه از نمک زیاد هم باشه

نه به اندازه میزنم به غذا سر سفره هم که نمک پاش نمیارم اصلا خودم مخالف شوری و ترشی زیاد هست

حالا فعلا تا معلوم بشه مشکل چیه خیلی کم تر از این حد عادی نمک بخور. 

ان شاالله چیزی نیست نگران نباش.  اگر مشکل حادی بود علائم خیلی بیشتری داشتی