دوستان به عنوان یک ترنس میگم همه راه ها رو رفتم جامعه خنده تحویلم داد اگه یه وقت یکی مثل منو دیدین درکش نکنید ولی به خنده هاتون و عکس العمل تون فکر کنید ک اون خودش چه زجری میکشه یکی از همین شبا از دست خنده ها و پچ پچ ها خودمو راحت میکنم کسی هم ندارم برام عزادار بشه فقط خواهش میکنم زود قضاوت نکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اطرافیان شما متاسفانه درکشو ندارن من خودم یکی از دوستام دوران راهنمایی عاشق اونیکی میشه دوتا دختر شاید باورت نشه اما بزرگ شد تغیر جنسیت داد و باهم ازدواج کردن و الان ترکیه ان منم واقعا تحسینش میکنم.باید سعی کنی قوی باشی و به دیگران بفهمونی اشتباه میکنن با رفتارت
من فقط میخوام بدونم چرا اینجوری هستین ؟مگه مرد بودن بده؟؟من خیلی دوس داشتم مرد باشم
عزیزم مادر زادی اینطور هستن هورمون هاشون فرق میکنه دست خودشون نیست
آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره
کاش میمردمو و امشبو تجربه نمیکردم ک ب فکر کشتن بچه تو شکمم باشم خاک تو سرمن الهی زبونم لال بشه خاک عالم برسرم من چقد اشغال و بیشعورم ک دارم دنبال راه حل برا مرگ....
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره
این ممکنه یک فکر هم باشه که فکر کنین پشت سرتون حرف بزنن وگرنه یکی از نزدیکان ما هم ترنس هست و امیشه مهمونیا میاد و کسی هم راجع به این موضوع حرف نمیزنه این موضوع کاملا برای جامعه خصوصا توی شهر های بزرگ پذیرفته شه پس نگران نباش 😊🤗🤗همچینین کسی برای حرف مردم زندگی نمیکنه بهترین و کامل ترین ادم هم باشیم مردم حرف برای گفتن دارند🤗
برا اینکه آدم اشغالیم برا اینکه ب فکر کشتن بچه تو شکمم افتادم خاک تو سرم ک لایق مادرشدن نبودم کاش خدا از رو زمین ورمداره
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..