2777
2789
عنوان

خودکشی

1799 بازدید | 85 پست

دوستان به عنوان یک ترنس میگم همه راه ها رو رفتم جامعه خنده تحویلم داد اگه یه وقت یکی مثل منو دیدین درکش نکنید ولی به خنده هاتون و عکس العمل تون فکر کنید ک اون خودش چه زجری میکشه یکی از همین شبا از دست خنده ها و پچ پچ ها خودمو راحت میکنم‌ کسی هم ندارم برام عزادار بشه فقط خواهش میکنم زود قضاوت نکنید 

من یک ترنسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من بمیرم کاش همون موقعه ک خودکشی کرده بودم دیگه بعد دوروز بهوش نمیومدم

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

با کسایی که مثل خودت هستن دوست شو به نظرم حالت بهتر میشه 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

خودکشی رو انتخاب نکن.منم میتونم بابت مشکلم خودکشی کنم ولی دارم زورمو میزنم که بتونم به جایی که میخوام برسم.زیاد زمین خوردم حالم گرفته شد.خندیدن قضاوت کردن تهمت زدن ولی ادم همینه میتونخ دوباره بلند بشه فقط با یه امید که حل میشه درست میشه.

بساز موفق شو.الان میتونی نشون بدی جواب بدی که موفق شدی ولی موقعی که خدایی نکرده مردی نیستی و میبینی ناحوانمردانه حتی پشت سر مرده هم حرف میزنن

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹