2777
2789
عنوان

کیا امسال آزمون استخدامی آموزگاری قبول شدن 🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 154 پست
رقیب داشتی یا نه ؟ آموزگاری بودی ؟سابقه تدریس چی داشتی ؟اینکه میگن باید دوسال بیمه داشته باشی چیه

نه سابقه نداشتم ضریبم نداشتم بیمه هم نداشتم

ولی خب ضریب داشته باشی هرچی کتیبت باشه نصف کتبی بهت اضافه میشه

اموزگاری

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

من کتبی قبول شدم نمره مصاحبه ام پایین‌تر بود از رقیبام چون حالم اصلا خوش نبود هیچ تمرینی نکردم هیچی نخوندم. بدون سابقه میتونستم قبول شم خیلیام قبول شدن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال قبول شدممن سهمیه نداشتم و پک هیچ موسسه ای هم نخریدم منبع اصلی خوندم مصاحبه هم که خیلی راحت ...

توروخدا بگو چندماه چندساعت خوندی عزیزدلم

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

حدود ۴۰ روزتست کانال ارامش تو ایتا داره منابع هم میذارهتو تلگرامم کانال ارمان میذاره منابعمصاحبه تخص ...

ناموسا ۴۰ روز

خیلی باهوشییی

توروخدا بگو چندماه چندساعت خوندی عزیزدلم

حدود ۴۰ روز روی ۶ ۷ ساعت

ولی خب من خیلی سنگین خوندم جهاد هیچ کدوم از اونا رو سوال نداده بود به نظرم بیشتر تست کار کن

ایران استخدام ، گزینه یک تستاش خوب بودن

من کتبی قبول شدم نمره مصاحبه ام پایین‌تر بود از رقیبام چون حالم اصلا خوش نبود هیچ تمرینی نکردم هیچی ...

توروخدا بگو روزی چندساعت و چندماه خوندی عزیزم

حدود ۴۰ روز روی ۶ ۷ ساعتولی خب من خیلی سنگین خوندم جهاد هیچ کدوم از اونا رو سوال نداده بود به نظرم ب ...

اره گزینه ۱ خریدم

امسال فهمیدی دبیری مطالعات رشتمو اورده بود ولی نتونستم ازمون بدم

میخام بخونم واسه سال بعد دبیری مطالعات دوباره رشتمو میاره دیگه؟

باید انقدربخونی بخونی 

و انقدر شانس داشته باشی رقیبت با سابقه نباشه 

چون ۲۰۰ امتیاز کم امتیاز نیست

لین قانون هم امسال اومده اونا ک پارسال قبول شدن تاثیر سوابق ندیدن

اره گزینه ۱ خریدمامسال فهمیدی دبیری مطالعات رشتمو اورده بود ولی نتونستم ازمون بدممیخام بخونم واسه سا ...

به نظر من تا دفترچه نیاد هیچی معلوم نیست

من خودم بعدش شروع کردم

توروخدا بگو روزی چندساعت و چندماه خوندی عزیزم

ببین امسال رو گویا جهاد دانشگاهی گرفته بود و سوالاش واقعا استاندارد نبود یعنی کسی که خونده بود با نخونده فرقی نداشت تو درسای تخصصیش.مثلا من لای روانشناسی و اختلالات رشد و اینا رو باز هم نکردم اما بالای هشتاد زدمشون‌.اما عمومی ها رو‌خوندم در حد روخوانی نهایتا دو سه هفته ای. ریاضی و هوش هم‌چون خودم ریاضی خوندم راحت بالای نود زدم. ولی خب اگه سنجش میگرفت قبول نمیشدم بخاطر نخوندن اختصاصی ها.کلا شانسی بود‌

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
به نظر من تا دفترچه نیاد هیچی معلوم نیستمن خودم بعدش شروع کردم

اخه وقتی دوسال پشت هم اوردن

نمیان حذف کنن یهو

منطقی نیست رشتمم علوم سیاسیه کاملا مرتبطه با اجتماعی