2777
2789
عنوان

درد زايمان چجوريه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 74 پست
بله

الان بیمارستانی یا توی خونه؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا منم اينو ميگم همش با خودم خدا كنه راحت باشه واسم

راحته ایشالا.فقط تورو خدا پاشو برو بیمارستان.داری میگی دردات دو سه دقیقست.استفراغم ک کردی.چرا نمیری پس ؟

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
راحته ایشالا.فقط تورو خدا پاشو برو بیمارستان.داری میگی دردات دو سه دقیقست.استفراغم ک کردی.چرا نمیری ...

ميرم الان ديگه ميترسم برم دست مالى كنن هى از اينش ميترسم كه نميرم

نه اتفاقا همه چیم عالی بود

اون ساعت رو از کجا میدونی عزیزم!؟

من دارم ساعات زایمان رو میگم.

حالا اگر هم پایین بوده که ایرادی نداره

ویارت توی زمان بارداری چطوری بود؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خدا كنه منم دردم كم باشه ميترسم

همینکه الان فاصله ی دردات هر سه دقیقستو میتونی گوشی بگیری دستت یعنی زایمانت سخت نیست.من چون آمپول فشار زدن بهم دردم خیلی شدید بود حتی نا نداشتم داد بزنم.ساکت ترین زائو من بودم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
ميرم الان ديگه ميترسم برم دست مالى كنن هى از اينش ميترسم كه نميرم

چ بخوای چ نخوای هر زمانی بری اونا برای اینکه ببینن چند فینگری باید معاینت کنن.بدو برو

اون ساعت رو از کجا میدونی عزیزم!؟ من دارم ساعات زایمان رو میگم. حالا اگر هم پایین بوده که ایرادی ن ...

آها فکر کردم در کل میگی

سه ماهه اول ک هیچی نمیتونستم بخورم اما بعد از سه ماه انقد غذام زیاد شد ک از ۴۵ کیلو رسیدم به ۸۰ کیلو.همه چی میخوردم

خونه

معطل نکن برو بیمارستان

احتمالا مثل من زایمان راحتی داری

چون من با فاصله ۸دقیقه رفتم بیمارستان،  زیر یکساعت خیلی راحت بچه بدنیا اومد

دکتر گفت دهانه رحم حسابی باز شده بود