2777
2789
عنوان

درد زايمان چجوريه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 74 پست
آها فکر کردم در کل میگی سه ماهه اول ک هیچی نمیتونستم بخورم اما بعد از سه ماه انقد غذام زیاد شد ک از ...

ماشاالله   

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميگم نكنه درد زايمان نباشه استرس دارم

معاینه که یه چیز عادیه دیگه

برو بیمارستان معلوم میشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
از معاينش ميترسم چون صبح درد داشتم

عیب نداره.این دردا ارزششو داره.اون لحظه ای ک بچمو گذاشتن رو دلم با اینکه زایمان سختی داشتم ولی اعتراف کردم ک ارزششو داشت.منو ک از ساعت ۳ظهر تا ۱۱ شب معاینه کردن

چون کیسه آبم سوراخ شده بود دردم نداشتم آمپول فشار زدن و بستریم کردن آهرشم دردم نگرفت تا خودشون کیسه آبمو پاره کردنو ب دنیا اوند

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

استارتر مارو از حالت بی خبر نزاری

برو به راحتی انشاالله زایمان کن و کوچولوتو به دنیا بیار

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
دعا كن واسم تروخدا

مطمعانم زایمان راحتی داری.چون از حالتات مشخصه.اصلا نگران نباش.ولی نی نی ب دنیا اوند بیا بهمون بگو 😍

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
چشم دعا كن واسم راحت باشه ميترسم

اخی عزیزم نترس به خدا هیچی نیست یه دوستی داشتم میگفت وقتی که زایمان کردم صدای گریه بچمو که شنیدم دیگه همه چی یادم رفت میگفت انقد حسه خوبیه که ادم دلش میخواد هزار بار تجربش کنه.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
من دارم ميرم دعا كنين واسم دعا كنين راحت باشه دعا كنين سالم باشه   فقط ترو خدا صلوات بفرستيد وا ...

الهم صل علی محمد و آل محمد

برو ایشالا هیچ مشکلی پیش نمیاد.این استرسارو همه دارن.

اخی عزیزم نترس به خدا هیچی نیست یه دوستی داشتم میگفت وقتی که زایمان کردم صدای گریه بچمو که شنیدم دیگ ...

راست میگه.منم همینطور بودم