حواست به ساعت باشه، ببین دردت با فاصله منظم هست یا نه،
کمتر میشه یا نه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر من نگفتم که نگرانت کنم،،، گفتم که بدونی چجوریه،،، اینجا کسی بچه نیست، که بخواد گول بزنه کسی رو،،، ولی نگران نباش چون اینها برای تو درده ولی برای بچه نه،،، مادری یعنی تحمل این دردایی که به تکامل بیستر بچه و هماهنگی بیشتر بچه با دنیای بیرونه.
باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
هیچی نمیشه نترس.ایشالا تا یکی دوساعت دیگه نی نی صحیحو سالم بغلته.فقط ب این فکر کن ک خیلیا زایمان کردنو نمردن 😜 تازه حتما دردش قابل تحمله ک بیشتریا به یه بچه بسنده نکردن
من ک همش اینجوری فکر میکردم استرسم کم میشد
۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی