2777
2789
عنوان

درد زايمان چجوريه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 74 پست
ولى من دارم استفراغم داشتم نميدونم اونه

حواست به ساعت باشه، ببین دردت با فاصله منظم هست یا نه،

کمتر میشه یا نه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم همش دستشوييم

استارتر من نگفتم که نگرانت کنم،،، گفتم که بدونی چجوریه،،، اینجا کسی بچه نیست، که بخواد گول بزنه کسی رو،،، ولی نگران نباش چون اینها برای تو درده ولی برای بچه نه،،، مادری یعنی تحمل این دردایی که به تکامل بیستر بچه و هماهنگی بیشتر بچه با دنیای بیرونه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
ولی من همه ی اینارو داشتم.بدن با بدن فرق میکنه

بله احتمالا شما ویتامین بی، پایین داشتید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دعا كنيد واسم استرس دارم

هیچی نمیشه نترس.ایشالا تا یکی دوساعت دیگه نی نی صحیحو سالم بغلته.فقط ب این فکر کن ک خیلیا زایمان کردنو نمردن 😜 تازه حتما دردش قابل تحمله ک بیشتریا به یه بچه بسنده نکردن

من ک همش اینجوری فکر میکردم استرسم کم میشد

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
اواا مامانبزرگمم اين حرفو زد من تو دلم گفتم نه بابا الان شمام ميگى

راست میگه نباید بری.لحظه ی زایمان حنتی خود دکترم میگه ک جوری زور بزن انگار میخوای مدفوع کنی.سعی کن اصلا نری دستشویی

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
دردم دقيقس دو سه دقيقه  فاصلشه چند ثانيم طول ميكشه

یعنی هر سه دقیقه  دوباره درد میگیره!؟

ااا از دردش ميترسم سونو برم معلومه دهانم باز شده يا نه صبح يه فينگر بودم

سونو نمیکنن ک عزیزم.با دست معاینه میکنن ببینن چقد باز شده.اصولا بعد از استفراغ باید خودتو برسونی بیمارستان