من اولین بچم طبیعی بود و خداروشکر زایمانم زیاد سخت نبود بخیه اینام نداشتم اما الان ک باردارم کیست ۷سانتی دارم دوس دارم سزارین شم ک اونم دربیارن اما دکترم میگه نه چون سزارینی نیستی نمیشه بعد بچه عمل میکنیم درش میارم ولی خوب من دوس ندارم بایه بچه کوچیک عمل شم دوس دارم همون ی بار تموم شه الان نمیدونم شرایط سزارین اختیاری چطوریه بعد ی دلیل دیگشم ک میترسم از طبیعی اینه ک میگن بعدش افتادگی رحمو مثانه میگیرن بعد بچه دوم نظر شما چیه؟
حالا من ۵ سال پیش بود. چند تا دکتر عوض کردم شهر دیگه که شاید تو بیمارستان خصوصی راحت سزارین کنم. اما ...
خداروشکر پس منم نمیدونم چیکار کنم دلم نمیخواد اصلا طبیعی عمل کنم ارومیه میگن خصوصی ۳۰میگیره دیگه نمیدونم تا بعد عید چقد میشه هزینشو اصلا منو قبول میکنن یانه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کدوم شهری اسی ؟اگه بخوای سزارین کنی هزینه ازاد حساب میشه باید بری بیمارستان خصوصی حدودا ۳۰-۴۰ هزینه بیمارستانه دکتر هم که صد درصد برا خودش پول میخواد اونم ۲۰ تومن حساب کن
هر شهری باشی زیرمیزی میگیرن سزارین میکنن اگه مطمئنی تنها چاره کیست عمله حتما پیگیر باش وگرنه افتادگی و کشیدگی بافت رحم و بقیه عوارض یا با همون اولی به وجود میاد یا وقتی خیلی زیاد زایمان کنی. شما که میگی زایمان اولی راحت بوده دومی قطعا راحتتر هم هست خودتو به زحمت سزارین ننداز اونم عوارضش کمتر از طبیعی نیست و بعدشم حداقل تا ده روز نمیتونی کاری بکنی که گفتنش راحته ولی با دو تا بچه کوچیک واقعا سخته.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.