2777
2789
عنوان

کسایی که تازگی سیسمونی خریدن بیان!

284 بازدید | 37 پست

سلام خانمای گل

خیلی ذوق دارم 

از طرفی می خ‌ام چیزای واقعا مفید و ضروری رو بگیرم،چون اتاق نوزادم کمتر از ۹متره. که توش وسایل دیگه هم گذاشتیم.

بگید چقدر شد، اگه میشه از تجربه هاتون بگید و این کهبه نظرتون چی‌هاحتماباشه و چی‌ها نباشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اتاقش کمد داره یه تخت و بوفه بخر کریر اگه قبلا تو فامیلتون داری نخر چون دو سه ماه بیشتر استفاده نمیشه 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

مبارک باشهه من تجربه ندارم ولی به نظرم ویترین نگیر ازین کمد دیواریاگیر که پایینشم کشو داره ،لباس سایز صفر من شندم زوود کوچیک میشه،به تناسب سنش و فصل خرید کن مثلا اگه ماه فروردین به دنیا میاد سایز صفرش جوری باشه که به هوای اون موقع بخوره بعد مثلا لباسای ۶ ماهگیش به ماهی که ۶ ماهش میشه بخوره اینارو دقت کن دیگه قاشق برا غذاش شیشه شیر و پستونک سر همی کلاه دستکش شامپو و روغن بچه قابلمه مخصوصش 

من ماه پیش خریدم 😍😍😍

خورده ریزاش و لباساش شد ۴ تومن البته واجبات و خریدم 

تخت و کمدشم ماه دیگه انشاالله 

وسایل بهداشتی از سرویس پلاستیک تا حوله و شامپو روغن بدن صابون عطر بدنش تاید لباسش میف گیر  دستمال مرطوب سرویس ناخون گیر پودر بچه و پماد بچه پوشک سایز صفر 

لباس خونگی و بیرون. زیرانداز موقع تعویض پوشک .چندتا کهنه برای موقعی که حوله در دسترس نیست خشکش کنی چندتا پلاستیک که اگه احیانا یه موقع پوشکش بد موقع تموم شد 

چند تیکه برای بردن به بیمارستان مثلا من ۱۹ تیکه و ۵ تیکه خریدم 

پوشک سایز بزرگ برای خودت بعد زایمان که خونریزیت زیاده 

اسباب بازی بخر براش پتو و تشک برای بیرونش یه دست برای خونگیش یه دست .پتو تک بخر.پشه بند .آویزه گهواره یا تخت 

سرویس غذاخوریش با قابلمه هاش .فلاکس .شیردوش 

لباس سرهمی و بادی .......و خیلی چیزای دیگه که فعلا یادم نمیاد باز 

من ماه پیش خریدم 😍😍😍 خورده ریزاش و لباساش شد ۴ تومن البته واجبات و خریدم  تخت و کمدشم ماه ...

اها قاشق و چنگالش ،پستونک،شیشه شیر سایز کوچیک و بزرگ ،زنجیره پستونک ،پاپوش من دو سه جفت بیشتر نخریدم ،بازم هست باید یادم بیاد بگم