الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیشه اصلا هیچ راهی نداره هر چی فکر میکنم راه نداره . حتی پایینم باز کنم نمیشه . باید ببرم یه خیاط ک ...
عکس بده ببینم میشه کاری کرد
سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾 اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم نکن 🙏 چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .
اخه من استراحت مطلقم دوس داشتم از این روزا استفاده کنم اما نمیتونم برم خرید تا۳۴هفته بایدصبرکنم
الان سلامتی بچه و مامانش مهم تره تا وسایلاش. فعلا مواظب خودت باش تاانشاالله وروجکت صحیح و سالم ب دنیا بیاد. اگه خونواده ت نزدیکتن بگو هزینشو میدم چن دست واسش بخرین اگه نه اینترنتی خرید کن.فعلا چن دست اینترنتی بخر تابعد ب سلامتی با بچت دونفری میری خرید☺