2777
2789
عنوان

بیچاره هم اتاقی من🥲🥲🥲

123 بازدید | 10 پست

انقدر سرفه میکنم امشب خوابش نمیره فکر کنم🤦🏼‍♀

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر ولرم یا آب گرم بخور گلوت صاف بشهشربت بخور

خوردم جوابگو نیست

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

روتارین برای سرفه عالیه 

اگر میوه به یا سیب دارید، هسته ش رو بریز توو آب جوش  بخور گلوت رو نرم میکنه 

حتی دیفین هیدرامین هم خوبه

اصلا آب‌جوش نبات و اینا نخور

خلاصه از هرچی دم دستتون دارید استفاده کنید 

هم بیچاره هم اتاقی ت هم بیچاره خودت چون تا صبح جفتتون بیدارید 

قرصی دارویی نداری؟.یا گاوزبون دم کن بخور..هیچی نداری یه لیوان آب گرم‌بخور وکنار دستت یه بطری اب بذار ...

خیلی خوردم جوابگو نیستن

خیلی خوردم جوابگو نیستن

سرفه خشکه؟ سرفه خشک دیفن هیدرامین ساده یا قرص دکسترومتورفان..اگر سرفه خلط داره دیفن هیدرامین کامپاند..اگر خوابگاهی برو ببین بقیه اتاقها کسی دارو یا گاو زبون یا عناب و گل ختمی...نداره بهت بده درست کنی بخوری؟

پارسا پسرمامان😍
سرفه خشکه؟ سرفه خشک دیفن هیدرامین ساده یا قرص دکسترومتورفان..اگر سرفه خلط داره دیفن هیدرامین کامپاند ...

خشک و تک سرفه

تئوفلین نئوتادین مونته کاست دارو عطاری همه چی خوردم درست نمیشه

خشک و تک سرفهتئوفلین نئوتادین مونته کاست دارو عطاری همه چی خوردم درست نمیشه

شربت پروسپان بگیر بخور

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.