2777
2789
عنوان

این شغل خوبه یا بشینم خونه

135 بازدید | 12 پست

به پولش نیاز ندارم میخام مستقل بشم 

کمک همسرم بدم در کارش (پول نمیذه بده هم کم )

یا برم شرمت بخش فروش فروشنده تلفنی بشم 

میدونم شغل سختیه اما تجربش کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری ؟دنبال کارهای دیگه هم گشتی ؟با موبایل خودت با مشتری تماس بگیرید یا خط شرکت ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ب عنوان فروشنده تلفنی میگم دهنم سرویس شد اخرم ۲۰۰ هزار تومن کف دستم انداختن حقوق جقدر بود ؟؟ ۵۰۰ توم ...

فروشنده تلفنی 

حقوقش چقدر باهاتون طی شد 

برخورد مردم باهاتون چطور بود

فروشنده تلفنی حقوقش چقدر باهاتون طی شد برخورد مردم باهاتون چطور بود

گفته بودن ۵۰۰ ثابت بقیشم هرچقد بروش داشتم پورسانتی

مردم‌تا تافن جواب میدادن و توضیح میدادم‌راجب محصول قط میکردن 🫤🫤 با اینکه فن بیانم خوب بود و روابط عمومیمم بالا بود

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

گفته بودن ۵۰۰ ثابت بقیشم هرچقد بروش داشتم پورسانتیمردم‌تا تافن جواب میدادن و توضیح میدادم‌راجب محصول ...

۵۰۰ هزار تومن؟

اینجا میگن حقوق اداره کارو میدیم با پورسانت فروش بنظرت میصرفه

۵۰۰ هزار تومن؟اینجا میگن حقوق اداره کارو میدیم با پورسانت فروش بنظرت میصرفه

این حقوقی ک میگم مال ۶ سال پیشه . اگ بدن و بتونی بفروشی خوبه اما نری بهتره وقت تلف کنیه

برخورد مردم چطور بود؟🫠

ماها داخل یه شرکت بودیم با مردم حضورس برخورد نداشتیم 

اما مشتریای تلفنی امون نمیدادن صجبت کنی . همون اول قط میکزدن یا اگ گوش میکردن تا اخر یه نه میگفتن و خلاص