2777
2789
دخترش چرا فوت شد؟چندسالش بود؟ببخشید من درجریان نیستم

۱۵ ماهه. بیماری بیماری ژنتیکی داشت و به خاطر آنفولانزا رفت کما. بعد بهوش اومد اما به علت عفونت شدید قلبش از کار افتاد

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
آلا اسم خودشه زینب اسم بچه؟

نه اسم خودش زهراست. زینب اسم بچه بود اما مادرش آلا صداش،می کرد. می گفت آلا برای من تمام نعمتهاست. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر اینکه گفتن چرا گوشی دستته و تاپیک زدی. و اینکه یکی گفت دروغ گو و شیاد هستن و از این حرفا

وااای خدا رو خوش نمیاد که اینجوری

من که از خدامه دروغ باشه و یه مادر این روزا رو نبینه 

ولی کاش اونا که اینجوری فکر میکنن لااقل یه درصد احتمال بدن شاید اشتباه کنن دلی رو نشکنن

۱۵ ماهه. بیماری بیماری ژنتیکی داشت و به خاطر آنفولانزا رفت کما. بعد بهوش اومد اما به علت عفونت شدید ...

عزیزم ناراحت شدم 😞😞😭😭

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞