2777
2789
عنوان

وام ازدواج💍🌹

252 بازدید | 12 پست

بچه ها واسه وام ازدواج هر تجربه ای دارین بگین

این ک کدوم بانک بهتره ؟کدوم بانک زودتر وامو میده ؟

اخه دیروز یکی بهم میگف مقداری ک واسه کارمزد برمیدارن فرق داره مثلا بانک مسکن۲۸۴۰۰ میده ولی ملت۲۹۶۰۰ یا مثلا مقدار سفته ها فرق داره واسه همین حساس شدم اگر تجربه ای دارین بگین

مرسی🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

ما کشاورزی گرفتیم. 

کارمزد اول هیچی کم نکرد. نفری 15 فیکس دادن

اما روو قسطا هرسال اون کارمزدو میکشن. 

ما پارتی داشتیم 1 هفته ای پول توو حسابمون بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ما کشاورزی گرفتیم.  کارمزد اول هیچی کم نکرد. نفری 15 فیکس دادن اما روو قسطا هرسال اون کارمزدو ...

خوش بحالتون ی هفته خیلی خوبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس با توکل بر خدا برو جلو . منم مث تو بودم بانک ملی رفتم یه ماهه وام رو دادن بدون هیچ پارتی 

خداروشکر بازم خوبه ی ماهم...مرسی گلم بابت راهنماییت🌹

اشنا هیچ جا نداریم😑😭

وام ازدواج اگه ضامن داری و مدارکت جور باشه حداکثر پانزده روزه تو حسابت هستش برای اقدام هم نظر من بانک های خصوصی مثل پارسیان انتخاب کن 

من دیدم طرف یک ماه می‌ره مییاد تا مدارک کامل کنه بنویس شرایط ضامن رو سوال کن  لیست مدارک و با قت جمع کن یبار برو بانک تحویل بده و همراه اون مدارک که استعلام ضامن رو هم ببر 

غالب تاخیر بخاطر ضامن هستش واگرنه بعد تکمیل سریع میدن

وام ازدواج اگه ضامن داری و مدارکت جور باشه حداکثر پانزده روزه تو حسابت هستش برای اقدام هم نظر من بان ...

واقعا ۱۵ روز ک خیلی خوبه پس چرا بعضیا ۲ ماه ۳ ماه طول میکشه اخه مرسی بابت راهنماییت گلم

واقعا ۱۵ روز ک خیلی خوبه پس چرا بعضیا ۲ ماه ۳ ماه طول میکشه اخه مرسی بابت راهنماییت گلم

مدارکشون کامل نیست .. من و شوهرم با پروانه نظام مهندسی ما و پروانه دفتر ما کم کمش ضامن ده نفر شدیم برای وام ازدواج

غالبا ضامن نمیتونن جور کنن .. مخصوصا کارمندان یا یکی که ضامش شدن پولش رو نداده این بنده خدا هم نمیتونن ضمانت کنن یا سقف مقداری که میتونن ضمانت کنن پرشده

مدارکشون کامل نیست .. من و شوهرم با پروانه نظام مهندسی ما و پروانه دفتر ما کم کمش ضامن ده نفر شدیم&n ...

اها خیلی ممنون واقعا بابت راهنماییت حیالم‌راحت شد...🌹🌹🌹

قبلش از طرف بپرسیم که مشکلی ندارم ضامن شما بشن چون دیدم پدرم می‌گفت سقف من پر شده دیگه بانکا با این حقوقم قبول نمیکنن طرف ناراحت میشد بابام دیگه نمی‌گفت مدارک میداد یه هفته معطل میشد طرف آخرشم بانک می‌گفت ضامنتون نمیتونه ضمانت شمارو بکنه 

قبلش از طرف بپرسیم که مشکلی ندارم ضامن شما بشن چون دیدم پدرم می‌گفت سقف من پر شده دیگه بانکا با این ...

وای منم چشم امیدم ب بابامه ک ماشالا ضامن همه شده خخخخ خداکنه حقوقش جا داشته باشه ضامن مام بشه