2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکلی نداری برو دیگه پیاده روی رو از روزی نیمساعت شروع کن تا روزی یکساعت و نیم تا دوساعت برا هفته آخر ورزش رزمی که نمیخوای بکنی زایمان زودرس بشه 

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
اگه مشکلی نداری برو دیگه پیاده روی رو از روزی نیمساعت شروع کن تا روزی یکساعت و نیم تا دوساعت برا هفت ...

😅😅 نه اخه. ميدوني خودم احساس ميكنم سرش تو لگنه نميتونم زياد راه برم له خاطر اون گفتم نكنه زود بياد

😅😅 نه اخه. ميدوني خودم احساس ميكنم سرش تو لگنه نميتونم زياد راه برم له خاطر اون گفتم نكنه زود بياد

نه بابا من روزی سه ساعت راه میرفتم وسط خیابون مینشستم مامانم میگفت تنبلی نکن میگفتم بچم داره میاد میگف نه تنبلی نکن دوهفته همینجوری راه رفتم تا زایمانم ولی خداییش زایمانم سخت نبود راضی بودم خداکنه این یکی ام راحت باشه

نه بابا من روزی سه ساعت راه میرفتم وسط خیابون مینشستم مامانم میگفت تنبلی نکن میگفتم بچم داره میاد می ...

چند هفته زايمان كردي؟؟ اولش درد شروع ميشه چه جوريه؟؟ 

چند هفته زايمان كردي؟؟ اولش درد شروع ميشه چه جوريه؟؟ 

۴۱هفته. شروع دردها ازشب قبلش بود رفته بودم خرید هر نیمساعت یه درد شدید میپیچید زیر دل وکمرم طوریکه نمیتونستم راه برم نه میتونستم بشینم یکم خم میشدم وخودمو جم میکردم یک دودقیقه بود بعدش انگار نه انگار هرساعت که میگذشت فاصله بین دردهام کمتر میشد تا هفت صبح که دیگه ده دقیقه یکبار میشد مامانمو شوهرمو صدا زدم که بریم بیمارستان دوش گرفتم ویکم راه رفتم و تا حاضرشدیم رفتیم ساعت ۱۱شد دیگه ۱۱:۴۵ بچم دنیا اومد کلا ۴۵دقیقه تو بیمارستان دردکشیدمو کیسه آبمو سوراخ کردن بچه با آب دنیا اومد

راستی از شب که دردام شروع شد یه اسهال بدی هم گرفتم که میگن از علایم زایمانه که رورده خالی بشه. وصبحم لک بینی شروع شد ترشحات خونی

خانوما درد زایمان چه جوریه من از الان دردای کمرمو آروم دارم احتمال ۷ماهگی زایمان برام هست؟

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

انشالله که زایمان راحت وخوبی داشته باشی ولی برا کوتاه شدن دردات دوسه روز به زایمان تخم شوید دم کن بخور . دوهفته آخر خاکشیر با آب زیاد بخور بدون شیرینی باشه اینها به تسهیل زایمان کمک میکنه ومن تاثیرشو دیدم

خانوما درد زایمان چه جوریه من از الان دردای کمرمو آروم دارم احتمال ۷ماهگی زایمان برام هست؟

نه دردای خورده داری حالا حالا اون درد مثل انقباض میگیره میپیچه و ول میکنه ومنظم هست مثلا چند دقیقه یکبار باید ساعت بزاری متوجه بشی یدفه انقدر درد داری که  داد میزنی چند دقیق بعد انگار نه انگار. مرحله آخر زایمانم فقط فشاره وزور بهت میاد

نه دردای خورده داری حالا حالا اون درد مثل انقباض میگیره میپیچه و ول میکنه ومنظم هست مثلا چند دقیقه ی ...

یعنی من تا آخر بارداریم دیگه این دردارو دارم؟

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
یعنی من تا آخر بارداریم دیگه این دردارو دارم؟

شاید آره شایدم نه اگه از کار باشه یا سیاتیک بارداری بهتر میشی اما اگه برا ضعف عضلات کمرت باشه که با بارداری فشار بهش اومده نه دردت می مونه. سعی کن بیشتر دراز بکشی اونم به پهلو زیاد ننشین سرپا وای نستا . توالت فرنگی استفاده کن من اوایل سیاتیک بارداری گرفتم ولی بارعایت خوب شدم فقط وقتایی که کارام زیاده یا پیاده روی وخرید میرم باز یکروز درگیرشم.