2777
2789
عنوان

اگه بچم بمیره میره بهشت اما

510 بازدید | 23 پست

منم میرم بهشت میتونم ببینمش ولی اونی که قصد جون بچه منو داشت دوتا بچهاش بمیرن میره جهنم هیچ وقتم بچهاش نمی بینه تازه من بچمو ندیدم اصلا نمیدونم چطوریه ولی اون چن سال باهاشون زندگی کرده باهاشون خاطره داره 😂😂 فک کردن الکیه خدا نیت بدشون به خودشون بر میگردونه اگه بچه من بمیره بچه شماهم میمیره فک کردین شیطان محافظ بچهاتون میشه بدبختا؟؟؟ شیطان دشمن آشکار انسانهاست گولتون میزنه ک محافظ شماهام شما هم همینطوری گوهش بخورین آخرش بچهاتون میمیره خودتونم بدرک واصل شدین میرین جهنم منو دخترمم تو بهشت نگاتون میکنیم و میخندیم🙂😂😌

🖤

عزیزم مدتیه تاپیکتا میبینم درگیریا ول کن بابا

مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه     اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد

جان؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز دکتر نرفتین شما؟ چون اگه واقعا بارداری و اینقد توهم‌داری قطعاااا باید بستری بشی

اگه هم داری بقیه رو سرکار میذاری بازم باید بستری بشی

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی؟یکی بچتو کشته کی برای چی

نه بابا این همش تاپیک‌میزنه که باردارم صداهای بقیه تو سرمه که میخوان بچه ام رو طلسم کنن و بکشن!!تو واقعیت نه ها توی ذهنشه

بعد شروع‌میکنه نفرینشون!!!!!!!

یا داره ادا میاد و‌میخنده به هممون یا کیس اورژانسی بستری تو بخش روانه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40