2777
2789
حسادت یسری پسرا خیلی حسودن بخاطر همین نباید با هر پسری وارد رابطه بشید احتیاط نمیکنید استارتر دختر م ...

اعتماد به نفس خوبی دارم ک باعث می‌شد حتی حرف زدنمو طرز رفتارمو شیوه زندگیمو کپی کنه پدرمم اره ولی خودشم وضعش خوبه تقریبا تازه خیانتم کرد با یکی دیگم عس ولی هنوز دنبال منه و همین داستانا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم دوست داره ولی نمیخواد بروز بده حتی نمیخواد ب روی خودشم بیاره اینجوری نشونش میده شایدم حسوده 

فقط 42 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

فکر میکنم دوست داره ولی نمیخواد بروز بده حتی نمیخواد ب روی خودشم بیاره اینجوری نشونش میده شایدم حسود ...

خب چرا اصلا حسودی کنه درک نمیکنم پسرم مگ میشه اخه اینحوری باشه

خب چرا اصلا حسودی کنه درک نمیکنم پسرم مگ میشه اخه اینحوری باشه

شاید چون از دستت داده 

فقط 42 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اعتماد به نفس خوبی دارم ک باعث می‌شد حتی حرف زدنمو طرز رفتارمو شیوه زندگیمو کپی کنه پدرمم اره ولی خو ...

از چیت فشاری شده داره از حرص سکته میکنه  ؟

یچیزی تو داری اون فلک زده نداره 

اگه وضع مالی خودش خوبه پس یچیزی که غیر مادیه فشاریش کرده 

از چیت فشاری شده داره از حرص سکته میکنه ؟یچیزی تو داری اون فلک زده نداره اگه وضع مالی خودش خوبه پس ...

مثلا چی؟؟؟

همیشه بهم میگ خیلی خودشیفته یا مغروری یا مثلا میگ خیلی سیاست داری شبیه شبث تو فیلم مختار یه با کنایه عکس گرگ تو لباس میش بهم میفرسته اینا ینی چی در صورتی ک من ادم خدا ترسی هستم و سعی میکنم‌تا میتونم خاکی باشم

بش گفتم تو رابطم تا ولم کرد

هم تورو میخواد هم اون دوست دخترشو .پس تو ی ارامش و اعتماد بنفسی بهش میدادی که اونیکی یا دخترای دیگه بهش نمیدن 

احتمالا استارتر دختر مهربونو و بی ازاری هستی توقع و هزینه زیادیم نداشتی مال مفت و نمیتونه ول کنه 

اگه دست از سرت برنداشت ازش پول بخواه مدام بگو قرض دارم داری انقدر قرض بدی 

دخترای بساز لطفشون میشه وظیفه اخرشم طلبکارتون میشن