2777
2789
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270399&ref=home0
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها از این کار خیر جا نمونید بالاخره همتون امواتى دارین هم ثوابشو هدیه بدین ب اموات هم اقا امام زمانمون-بچه هاى نی نی سایتم ک خداروشکر خیلیاسون ادماى معتقدی هستن و وضع مالیشونم بد نیست خداروشکر
بچه ها خیلى از دوستاى مجازى من تو تلکرام درخاست دادن و من به ایشون کفتم براشون بخونن خیالتون از اینکه صحیح و سر وقت میخونه راحت باشه هزینشم ک کفتم هر کى هر چى خاست ولى خوب دیکه برا ی جز پنج یا چهار تومن فکر کنم خوب باشه
ی بنده ى خدایى ک مسن هم هست الان زمستونى خونه نشین شده کارى نمیتونه بکنه میخاد خرجشو با خوندن قران برا اموات در بیاره نماز برا اموات نمیخونه چون معلوله و نماز نشسته درست نیست برا اموات ،همین دیگه هر کى خاست به امواتش ثرابى برسونه به نظرم راه مناسبیه
کاربران عزیز حداقل ی نظرى بدین من چیکار کنم ک بچه ها بیشتر مشارکت کنن؟با این چند نفر ک دردی ازشو ن دوا نمیشه😔