2777
2789

اولین جلسه آشنایی بود 

اول گفت بریم کافه گفتیم اکی بعد توی راه دو سه بار گفت بریم پارک گفتیم فرق نداره هر جا خودتون مایلید

رفتیم کافه اخر 

گفت چی میخوری گفتم آب معدنی گفت نههه آب چیه ی چیز بهتر 

گفتم چایی(چون جوابم منفی بود از اول و نمیخواستم هزینه زیادی باشه و دنبال این بودم با بهانه ردش کنم میخواستم آب سفارش بدم ک نگه نخورده بوده)

اون یه چیز بهتر سفارش داد برای خودش 

موقع حساب کردن کارتش موجودی نداشت 

یه تقلا نزد که اره از اون یکی کارت بردارم یا از مادرم بگیرم یا بگم یکی برام بزنه یا اول حساب چک کنه بعد تقلا بزنه برای قرار ملاقات

اخرش من حساب کردم 

تو چهرش ی ذره حس شرم نبود و خجالت اتفاقا میخندید 

حتی ی تعارف نزد ک تو حساب نکن یا تشکر هم نکرد😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شاید کارتش تو خونه جا مونده بود یه چیزیولی خیلی بد شد برا قرار اول همچین اتفاقی من بجا پسره خجا ...

نه اتفاقا 

کارت و داد ک بکشه موجودی نداشت 

پولش زیاد نبودا برای من ولی برای یکی با شرایط اون محال نداشته باشع

🤣🤣🤣🤣🤣

مطمئنی اومده بود خواستگاری 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

نه اتفاقا کارت و داد ک بکشه موجودی نداشت پولش زیاد نبودا برای من ولی برای یکی با شرایط اون محال نداش ...

احتمالا متوجه شده جوابت منفیه نخواسته هزینه کنه ولی چقدرررررر خسیسه😂😂😂