2777
2789
عنوان

اونهایی که سیاست شوهرداری بلدن کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 132 پست

من شرایطم یکم شبیه شماست با این تفاوت که هردو مون غریبیم.خیلی دلش میخواد بریم پیش خانواده هامون چون هردومون مال یک شهریم ولی من میترسم زندگیم به جدایی ختم بشه چون خیلی وابسته س .

همش دعا میکنم هیچوقت بهش انتقالی ندن.

چون اینجا راحت تریم

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم یه شهر دیگه ولی شرایط کاریش فعلن اینجاست واقعا خودشم نمیتونه بره ولی بامن لج میکنه شانسمه😓

مگه شرایط کاری اش اجازه میده یه دفعه جمع کنه بره شهر دیگه؟؟؟

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
خب روی همین مانور برو .. بگو تو که پدر مسئولیت پذیری هستی و همیشه به فکر راحتی و پیشرفت ما ... میدون ...

اره خیلی دارم روش کار میکنم یه کمی بهتر شده ولی کلن باید با فامیلم قطع رابطه کنم تا دیگه حرفی نباشه اما فامیل اون رفت وامد سرجاش

واینم نمیشه واصلن حقه تلافی ندارم وگرنه😠😠میخام یه کاری کنم تا با فامیلم بهتر بشه ولی نمیدونم چه جورب

کاش شوهرم پرورشگاهی بود فامیل نداشت

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
مگه شرایط کاری اش اجازه میده یه دفعه جمع کنه بره شهر دیگه؟؟؟

تغریبا....ازاده شغلش

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
من شرایطم یکم شبیه شماست با این تفاوت که هردو مون غریبیم.خیلی دلش میخواد بریم پیش خانواده هامون چون ...

هرجا راحتری بچسب همونجا

مردها مردهای قدیم مردهای الان بچه مامانین حالم بد میشه ازشون ایکبیرها

بهش گفتم یه شهر دیگه ولی شرایط کاریش فعلن اینجاست واقعا خودشم نمیتونه بره ولی بامن لج میکنه شانسمه😓

خب اگه اینطوره چرا مخالفت می کنی باهاش!!!! بگو کار جور کن تا بریم

هرجا راحتری بچسب همونجا مردها مردهای قدیم مردهای الان بچه مامانین حالم بد میشه ازشون ایکبیرها

دیشب دختر بزرگم بخاطر غریبی که کسی رو نداریم شب یلدا بریم یا اونا بیان زار زار گریه میکرد.😥😥😥

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
تو بجای اینکه گارد بگیری اول بشین منطقی صحبت کن درمورد کار و بچه ها بعد قانع نشد بگو باشه میام وقتی ...

ببین شایدم نره ولی مشگل من اینه که میخاد رابطم با فامیلم قطع باشه سرکوفت میزنه اگه رفت وامد کنم  اونم دو سه ماه یه بار

به خدا خودم دیگه میترسم رفت وامد کنم با فامیلم 

خسته شدم منو گذاشته لایه منگنه وهی فشار میده

میدونین یکی از گناههایی که باعث فشار قبر میشه بداخلاقی با خانوادس

الان ببین منو چقد فشار روحی میده که نه میتونم برم خونه فامیل نه نرم نه راه پس دارم نه پیش

الهی به حقه خود خدا همین فشارهایی که رویه من میاره خدا نصیبس کنه

دیشب دختر بزرگم بخاطر غریبی که کسی رو نداریم شب یلدا بریم یا اونا بیان زار زتر گریه میکرد.😥😥😥

الهی  بمیرم خیلی سخته البته منم یکساعت تا شهر خودم فاصله دارم اینجا غریبم خوب درکت میکنم وبا این اخلاق شوهرم دو سه ماه رفت وامد داشته باشم که اینم واسم زهرمار میکنه خیلی سخته

اگه دوتاتون مال یه شهر هستین برین غربتذسخته

ینی با دعوا برم جلو یا خوبی یا مقابله به مثل کنم تصمیم دارم عید حتما جبران کنم عینه خودش هیجا نرم ...

مشکلت رو خوندم 

به هیچ عنوان به هیچ عنوان دیگه خودت در این مورد حرف نزن باهاش 

معلومه تو اگه بگی میگه این به نفع خودش داره حرف میزنه

باید به دوستی آشنایی کسی که شوهرت باهاش خوبه بگی زیرپوستی حرفی چیزی شد بهش بگه اشتباهه شهر بزرگ رو ول کنه بره شهر کوچک درآمدش کم میشه و امکانات رشد نذاره و از این حرفها 

حرفهای خودتو باید از زبون کس دیگه ای بهش بگی وگرنه با این چیزا که گفتی اون خرفتو گوش نمیده 

دیگه اصلا حساسیتتو نشون نده

به این میگن سیاست نه اینکه جنگ و دعوا کنی یا مستقیم بهش بگی 

ببین شایدم نره ولی مشگل من اینه که میخاد رابطم با فامیلم قطع باشه سرکوفت میزنه اگه رفت وامد کنم &nbs ...

حالا چرا اینقدر میخوای خودت رفت و آمد کنی با فامیل

بچسب به زندگیت بقیه رو ول کن بابا حوصله داریا

شوهر منم اینجوری اصلا اهل رفت و آمد با فامیل ما نیست ولی با خواهرا و فامیلای خودش دوست داره هی سر بزنه. مثلا خواهراش سالی یکی دوبار میان خونمون ولی خودش ماهی دو سه بار میخواد منو‌ببره خونشون که منم نمیرم میگم خودت تنها‌برو وقتی اونا رفت و آمد نمی کنن چرا من هی برم . از طرفی چند ماهه خونه ی خواهرم نرفتم چون از شوهرخواهرم خوشش نمیاداگرم فامیل ما گاهی بیان خونه غر میزنه که من از‌کجا بیارم . یشترین مشکلمون سر همین رفت و آمداست.
.

عزیزم شوهر شما لج کرده خودسم میدونه اونجا اینده ای نداره فقط از سر لجش با شما میخاد اینکارو کنه ب نظر من شما ی مدت رو فامیلات حساس نشو اسم رفت. وامدو نیار بذار از سرش بیفته بعدم بچه هاتو ب جونش بنداز خودتو کامل لکش کنار