2777
2789
عنوان

اونهایی که سیاست شوهرداری بلدن کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 132 پست
باهاش برو شهرشون،این فامیلایی ک تو میگی نمیذارن راحت زندگیشو بکنه باهاش دعوا میکنن قهر میکنن بعد دیگ ...

بهش میگم مطمئنم اونجا بری به خاطر فامیلت پشیمون میشی میگه حداقلش اینه تو وطنمم پیش همشهریام

خریت تا کجا؟؟؟؟

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
بهش میگم مطمئنم اونجا بری به خاطر فامیلت پشیمون میشی میگه حداقلش اینه تو وطنمم پیش همشهریام خریت تا ...

بلانسبت

مطمئن باش همچین پشیمون میشه بدون اینکه تو بخوای برمیگردین شهرت،الان لج کرده بذار خودش به نتیجه برسه،اعصاب و زندیگتو خراب نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چقد درکم کردی واقعا حرف منم همینه من میگم خودمون به همه ارجحیت داریم درامدمون اینده بچه هامون ...

خودتو اذیت نکن گلم ،وقتی دید لجش جواب عکس میده این لجشم میزاره کنار فقط شما  حتما رفت و آمد داشته باش با خانوادت اگه هم دیدی نمیاد باهات ایرادی نداره اصلا بحث نکن چند بار که اینکارو کردی درست میشه ولی از اون طرف شما هم به وقتش که خواست بره خونه ی فامیلاش بهش بگو من تنها رفتم شما هم تنها برو .

ببین عزیزم شما نباید بزاری بهت زور بگن وقتی حرف زور رو قبول کنی یعنی پذیرفتی که ضعیفی پس جاهایی که فکر میکنی حق باهاته کوتاه نیا

چی بگم.بگو مردی گفتن زنی گفتن.تو میگی نمیتونی بمونی انتظار داری منی ک زنم بتونم دور باشم ؟؟اگرم میخو ...

میگه بیست سال من غریب بودم بیست سال هم تو بکش

انگار میدون مسابقه هست با خانوم خودش رغابت داره 

بهش گفتم یه کلان شهر میام که بچه هام اینده داشته باشن ولی....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
شوهرم خیلیییی سیاستمداره من چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنین واستون صلوات میفرستم

ابن ادمی که من میبینم نرو شهرش 

بیچاره و بدبختت میکنه روووهم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
خودتو اذیت نکن گلم ،وقتی دید لجش جواب عکس میده این لجشم میزاره کنار فقط شما  حتما رفت و آمد داش ...

حرفتو خیلی پسندیدم همین کارو میکنم

باید عینه خودش بشم تا بفهمه فقط همش استرس دارم که نکنه بدتر بشه میترسم

پسرم دیشب بهم میگف عید نمیزارم بری خونه فامیلش اخه مامان تو چقد ساده ایی میگف چرا تا از مهمونی اومدیم تو ماشین باهاش گرم گرفتی وسلام واحوال پرسی این سکه پولت کرد چقد کوتاه میایی گفت عید به خدا نمیزارم خونه فک وفامیلاش بری

‌من وشوهرمم ازخانواده هامون دوریم ...وقتی ازدواج کردی مهم زندگی خودته خانواده هااولویت بعدین ..ولی ا ...

نظر شما هم برای من محترمه😘بعضی وقتا مردا واقعا مثل بچه ها میشن ...آدم میمونه چطوری باهاشون رفتار کنه 

ابن ادمی که من میبینم نرو شهرش  بیچاره و بدبختت میکنه روووهم

دقیقا عزیزم خیلی خیلیییی زرنگه سیاستمداره به تمام معنا

چه جنگی عزیزم ینی به خدا اینقد که با فامیلش رفت وامد داریم با فامیل من نه خسته شدم تازه اون مرده&nbs ...

خودت پرروش کردی دیگه. وقتی خونه فامیل تو نمیاد شما خونه فامیل اون چیکار میکنی؟ جلوش محکم باش بگو من آینه م بخندی می خندم لج کنی لج میکنم. رفتار من بازتاب رفتار خودته

باورت نمیشه صبح تا شب دارم تو گوشش میخونم یه کمی بهتر شد ولی ته دلش همش میخاد بره وتا یه کوچکترین رف ...

جانا سخن از زبان ما می گویی......

یعنی دقیقاً مشکل منم با همسرم همینه... باور میکنی همش توی ذهنم کارهاش و رفتارهاش تکرار میشه !!!!!!!!

همسر من توی شهر ما قبل از آشنایی و ازدواج با من شاغل بوده ... یعنی 6 سالی قبل از آشنایی با من اینجا کار و زندگی داشته ... صالاً علت ازدواجش از این شهر هم این بوده که مدام توی مسیر رفت و آمد نباشه و خانواده همسرش همین شهر باشن ... حالا منم شاغلم .. یعنی هر دو کارمند بخش دولتی هستیم و کل زندگیمون به کارمون هست و ایشون برای یه شهر کوچیک !!!!!!!!!!! البته اصرار به رفتن به شهرشون نداره و فقط میگه از اینجا بریم ... میگم خب برو انتقالیتو جور کن ... کارای منم پیگیری کن اگه همه چی اوکی بود بریم ولی میدونه نمیشه نمیره و فقط غر زدن و اعصاب خردی هاش واسه منه !!!!!!!!!!!!!

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد ...
نظر شما هم برای من محترمه😘بعضی وقتا مردا واقعا مثل بچه ها میشن ...آدم میمونه چطوری باهاشون رفتار کن ...

من اگه پسرام زن گرفتن میگم کنار خانواده خانمتون باشین دختر به مادر بیشتر احتیاج داره تا پسر به مادر 

ودخترم باید پیشه خودم باشه اینو به شوهرمم گفتم که کمی درکش بالا بره ولی زهی خیال باطل

حرفتو خیلی پسندیدم همین کارو میکنم باید عینه خودش بشم تا بفهمه فقط همش استرس دارم که نکنه بدتر بشه ...

خداروشکر که پسر فهمیده ای داری گلم😍ولی یادت باشه اصلا  بحث و گریه نکنی چون مردا اینجوری بدتر عصبی میشن با آرامش کارتو پیش ببر خودش انشالله متوجه اشتباهش میشه،امیدوارم زودتر آرامش بیاد توی زندگیتون😘خوشبخت و عاقبت به خیر بشید

شاید بد خونواده وفامیلش رو زیاد گفتی و خوبی خونواده خودت رو به رخ کشیدی که حساس شده

نه من اینقد که به خانواده اون احترام گذاشتم به خانواده خودم نه اشتباه کردم اخرشم حقمو گذاشتن کف دستم 

بهش گفتم یه شهر دیگه ولی شرایط کاریش فعلن اینجاست واقعا خودشم نمیتونه بره ولی بامن لج میکنه شانسمه😓

تو بجای اینکه گارد بگیری اول بشین منطقی صحبت کن درمورد کار و بچه ها بعد قانع نشد بگو باشه میام وقتی ببینه تو آروم شدی بیخیال میشه مردا کلا همینن میخان حرفشونو تایید کنی انجامش ندی بزاشون مهم نیس فقط بگو چشم بعد کار خودتو بکن