2777
2789
عنوان

اونهایی که سیاست شوهرداری بلدن کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 132 پست
چرا ریسک اینکارو بکنه ؟؟ اگه رفت و دیگه نه وضع مالیشون اوکی شد و نه شوهرت همت کرد برگرده چی؟؟

ادم بایدمنطقی باشه اون چندسال ازخودش گذشته بخاطرهمسرش ..حالااین خانم بایدحسن نیتشوثابت کنه وچندسال دوری روتحمل کنه بخاطرشوهرش ...اصلاممکنه شوهرش نخوادبره وقتی شرایط کاریش اونجاجورنیست ولی چون خانومش مخالفت میکنه ایشون هم همش دم ازرفتن میزنه که اذیت کنه...مردادرآمدبراشون مهمه ازش نمیگدرن بخاطرخانواده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم پشیمون میشه ولی اونوقت من بدبخت میشم کارشو از دست میده دودش تو چشم من وبچه ها میره

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
ادم بایدمنطقی باشه اون چندسال ازخودش گذشته بخاطرهمسرش ..حالااین خانم بایدحسن نیتشوثابت کنه وچندسال د ...

شوهر من بی کله میشه گاهی شایدم رفت اونوقت من چیکار کنم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
ادم بایدمنطقی باشه اون چندسال ازخودش گذشته بخاطرهمسرش ..حالااین خانم بایدحسن نیتشوثابت کنه وچندسال د ...

من با نظر شما موافقم.

ب نظرم ایشون فقط حساس شدن و البته حق

از رو موضعتون کوتاه بیاین و بهش ثابت کنید ک من تورودرک میکنم حالا نوبت توعه ک پیش فامیلت باشی

..باورکن اگه از اول کوتاه میومدی اونم جبهه گیری نمیکرد

غریبی خیلی سخته

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

والا این شوهرها قبل از زن گرفتن بی کس و کار بودن. تا زن گرفتن ننم و بابام و فامیل میکنن

اصلن از خانوادش فراری بود از بس تو خانوادش مشکل داشتن پدر شوهرم میخاست رو مادرشوهرم هوو بیاره 

حالا خانواده دوست شده

زنیم دیگه. زیر دست شوهر. بعدا تو این سایت 10 نفر میان میگن چرا میگی دختر نه. خوب بابا ببینید دل آدم خون. میشه. یکی بیاد با دخترت این کارها رو بکنه

خب یه مدت بروچی میشه ..والاهیچ اتفاقی نمیفته ...وقتی نمیتونی بازبون رامش کنی وزندگیت زهرشده وتاطلاق رفتی به خاطراین موضوع....اگه اززندگیت راصی هستی وبرات ارزش داره که یه کم گذشت کن اگه نه که بجنگ 

هیچی برو

آسمون ب زمین نمیرسه ک

باید تحمل کنی.و بهد باسیاست دوباره برگردی شهر خودت

بالخره اگه میخوای با آرامش بری خونه مادرت با آرامش رفت و آمد کنی باید پی این چیزا رو هم ب تنت بمالی

الان مگت خیلی خوبه ک ۳ ماه شده خونه مادرت نرفتی؟؟؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اینقدر خودتو دست کم نگیر ... نقاط ضعفش دست توعه ...تو بهتر از هرکسی میتونی روش تسلط داشته باشی..از ه ...

ینی با دعوا برم جلو یا خوبی

یا مقابله به مثل کنم

تصمیم دارم عید حتما جبران کنم

عینه خودش هیجا نرم بگم تنها برو ولی میترسم بدتر بشه