2777
2789
عنوان

اونهایی که سیاست شوهرداری بلدن کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم یه شهر دیگه ولی شرایط کاریش فعلن اینجاست واقعا خودشم نمیتونه بره ولی بامن لج میکنه شانسمه😓

اگه شهر خودش شرایط کاری نداره ولی لج کرده بره این فقط کتک میخواد

اه چقدر حرصم میگیره ازین آدمهای بی منطق

چیه میچسبن به فک و فامیل

بابا هر چیزی حد و حدودی داره

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

غریبی خیلی سخته ، من غریبم تو شهر شوهرمم سختی زیاد کشیدم ولی راضی نمیشم شوهرمو ببرم شهر خودم من غریبی کشیدم بسه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

کاری نمیشه بکنی ،هرکاری بکنی این حسادت تبدیل میشه به کینه وزندگی رو برات سخت‌تر هم میکنه خصوصا اگه کسی بهش طعنه بزنه ،بدتر مگه برین شهری که فاصله نزدیکتر بشه به خانوادش

به شوهرت بگو شما هم از این به بعد خواستی بری پیش خانوادت تنها برو چون مارو تنها فرستادی خونه ی خالم ...

میترسم بدتر بشه رویه خانوادش حساسه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
سیاست نداره سواستفادگره😕😕😕😕😕😕😕

واقعا پدرشم خیلی درحقه مادرشوهرم ظلم کرد 

اصلن فامیل زن ندوست

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

دیگه وقتی ازدواج میکنین بقیه رو بزاریت تو حاشیه 

خاله و عمو و دایی مگه نون و اب میشن ؟؟ 

بگو نه من میرم نه تو برو برین یه کلان شهر دیگه بشینین تموم شه بره 

سالی ۳ .۴ بار تو برو خونه مامانت سالی ۳.۴ بار اون بره 

منم شهر مامانم اینا یه جای دیگس چند وقت یبار بلیط میگیریم میریم ۴.۵ روز میشینیم خودمو بچم برمیگردیم 

هروقتم خودش بتونه میاد

فرشته های کوچولوی من ...
وقتی میگی شرایط کاریش توشهرخودش جورنیست .پس قبول کن بروشهر اون .وقتی کارمناسب ودرآمدمناسب نداشت پشیم ...

چرا ریسک اینکارو بکنه ؟؟ اگه رفت و دیگه نه وضع مالیشون اوکی شد و نه شوهرت همت کرد برگرده چی؟؟

فرشته های کوچولوی من ...
میترسم بدتر بشه رویه خانوادش حساسه

اصلا نباید  جلوی مردا کم آورد بهم ثابت شده وقتی کم میاریم و کارشون تلافی نمیکنیم بدتر میشن قشششنگ سرمون سوار میشن ،چرا همسرتون به این فکر  نمیکنه ممکنه شما ناراحت بشید یا لج کنید ،همیشه ما زناییم که نگرانیم نکنید اینکارا رو با خودتون

غریبی خیلی سخته ، من غریبم تو شهر شوهرمم سختی زیاد کشیدم ولی راضی نمیشم شوهرمو ببرم شهر خودم من غریب ...

عزییییزم❤

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

من وضعیت همسر تو رو دارم😒 حسادت میکنه چیه عزیز..باید طعم غربت بچشی تا بفهمی چققققد سخت😥 اصلا زندگ ...

چه جنگی عزیزم ینی به خدا اینقد که با فامیلش رفت وامد داریم با فامیل من نه خسته شدم تازه اون مرده  یکدمرد غربت رو کمتر حس میکنه شما خانومید سختره اونوقت شماهم حسودی میکنی به همسرت

اصلا نباید  جلوی مردا کم آورد بهم ثابت شده وقتی کم میاریم و کارشون تلافی نمیکنیم بدتر میشن قششش ...

یه سیاستی داره قفل میکنم....