2777
2789
عنوان

مامانم گفت مگه تازه عروسی برای یلدا اومدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 57 پست
دلم نمیاد نفرینت کنم به این حال من گرفتار بشی ولی کاش چاخان بود،شما اینطور فکر کن تا کسی نفهمه همچین ...

من چیزی نگفتم ک شمام بخایین نفرین کنین خانومی....چون منک ۲۱ سالمه از بچگی تا الان مامان و فرزند خیلییییی دیدم دوره ورم ولیییییی ندیدم هیشکیییی بچشو نخاد و از خونش بیرونش کنه واقعاااا باورم نشد چون خیلی برام عجیبه .....ببخشینا این حرف شما راجب مامانتون تو تصور من مث اینک مرده ها زنده میشن ینی غیر قابله باوره .....شما ببخشین قصد بدی نداشتم یه لحظه شوکه شدم معذرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کنید الآنم نگرانشم میگم ای خدا خودت شاهدی که من کاری نکردم ولی اگه از دستم عصبانیه زود از سرش ب ...

اینکه خوبه مادربزرگم وقتی یکی از دختراش قهر میکنه نمی زاره طرف یه شب خونش باشه زود زنگ می زنه به شوهر طرف کلیم منت طرفو میکشه تا بیاد زود دخترشو ببره مبادا یه شب اونجا بمونه بیچاره ها کلی ضایع میشن جلوی شوهراشونو خانواده شون چاره چیه چیکار میشه کرد خدا خودش به راه راست هدایتشون کنه شما هم زیاد خودتو ناراحت نکن یه چند وقتی نرو خونشون تا هم شما ارام بشید و هم ایشون دل تنگ شما ایشالا درست میشه

منم مامان بزرگم واسه مامانم مادری نکرد فقط یه خالم که پولدار هست رو دوست داره خدا عاقبتی نشونش داد که از رو نمیره تامرگ رفت ولی برش گردوند تا اون روی خالمو ببینه ولی باز از رو نرفت .۲سال تو بستر کپک زد یکبار خالم خبرشو نگرفت ادمی که نوهاشو اونجابزرگ کرد و همش اونجابود الان سرپاشد دوباره پرو برگشت از مادرا هست 

منم مامان تو  بزرگم واسه مامانم مادری نکرد فقط یه خالم که پولدار هست رو دوست داره خدا عاقبتی نشونش داد ک ...

دخترم چهار سالش بود بغلش میکردم تو سرمای زمستون تا نصفه شب این دکتر اون دکتر میبردمش امسال افسردگی بعد از زایمان گرفتم گفت بدرک😭😭😭😭😭

یعنی واقعا جلو شوهرت اینجوری گفت؟ خیلی بد شد که من جاتون باشم اصلا دیگه نمیرم  

دله واموندم دووم نمیاره😭😭😭😭باور کن شکر خدا دستم به دهن خودم میرسه من گشنه مادیات نیستم فقط...😭😭😭😭