2777
2789
عنوان

هزینه اصلاح ابروتون چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا هر ده روز ی بار میری؟

عاره گاهی دوهفته

تند تند درمیاد

دلم نمخاد صورتم پرموباشه 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
وای بندو ابرو ۶۰ تومنتومن؟چخبره من ۲۵ میدم واسه بندو ابرو

بخدا همین همسایه های ما میرن آرایشگاه دوتا اینور اونور میکنن هشتاد یا صد میدن میان بیرون.بهشون اصلا فشارم نمیاد.اخه انصافه شصت؟! تازه کلی هم منت میذارن ک ما زیر تعرفه میگیریم 

من تهران نیستم ابرو ۸ تومن😝 انقدم خوب برمیداره

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
بخدا همین همسایه های ما میرن آرایشگاه دوتا اینور اونور میکنن هشتاد یا صد میدن میان بیرون.بهشون اصلا ...

خودت بردار مگه کاری داره

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
بخدا همین همسایه های ما میرن آرایشگاه دوتا اینور اونور میکنن هشتاد یا صد میدن میان بیرون.بهشون اصلا ...

واقعا هم ارایشگرا کاری واسه ابرو انحام نمیدن دو تا بند بالا میندازن دو تا پایین قیچی میکنن ادم زورش میاد 

ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟