الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از لحاظ ظاهری دوس دارم ولی از لحاظ اخلاقی دوس دارم ریسک پذیر تر و با اعتماد به نفس تر باشه و رویاهاشو دنبال کنه و اینکه شادتر باشه ک اونم البته ب شرایط آدمم بستگی داره
چون کم رو بیزبون و خجالتی هستم حتی از حقم هم نمیتونم دفاع کنم ولی بچه هام به من نرفتن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
من و شوهرم به هم قول دادیم اگه زمانی بچه دار شدیم از لحاظ اعتقادی هیچی رو بهش تحمیل نکنیم و بذاریم تا به سنی برسه که خودش بتونه انتخاب کنه. و هر انتخابی داشته باشه برامون محترم باشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بچه ها من چرا نمیتونم ازدواج کنم؟ بخدا مشکل پسند نیستم ولی حداقل این حقم ندارم با کسی که هفتاد درصد ایدهآلمه ازدواج کنم؟ هرکی میاد انگار روانیه، اخیرا با یکی اشنا شدم احساس کردم سرش به تنش میارزه، چقدر خوشحال بودم، باهاش که قرار گذاشتم از فرط استرس و عصبی بودن دستاش میلزسد و به زور حرف میزد. خدایا چرا یه آدم پیدا نمیشه؟