2777
2789
سلام 100 درصد راضی ام فرزندم مخصوصا پسرم مثل من بشه نه اهل دود نه اهل مشروب ورزشکار خوش ا ...

ولی این چند مورد که گفتی حداقل هایی هست که یه آدم تو زندگی سالم باید رعایت کنه 

من دوست دارم  اگه بچه داشته باشم یه آدم متخصص و شاخص تو حیطه تخصصی که مستعده و یک آدم اخلاق مدار با کمالات اخلاقی باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من خیلی احساساتیم به درد نمیخوره اذیت میشن

ظاهرشونم چشماشون بره به من خوشگل میشن (:

شوخ طبعیمم بره خوبه((:

اصن بچه نمیخام ولش کن :/

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
زودرنجم و کم صبر... دوست ندارم این دو صفت رو داشته باشند. پدرشون هم از نظر ظاهر،هم اعتقادات و اخلا ...

حالا که به دنیا اومدن تا حدودی مشخص می شه ظاهر شون به کی می ره  در مورد صفات اخلاقی موروثی هم هم چنین 

کم رویی رو که می شه درست کرد 

بله شدنیه اما به این راحتیا هم نیست

خودم تا حد زیادی بهتر شدم اما خب کلی گفتم 

چون خودم خیلی ازش ضربه خوردم

قبرستون ها پر از آدماییه که منتظر یه روز فوق العاده بودن

تا اینجا که چهره شون شبیه من نیست🙁 خلق و خوی دخترم تقریبا مثل منه 

ولی دوست ندارم مثل من زود جا بزنن و تسلیم بشن.مثل پدرشون باشن تا به هدفش نرسه دست بردار نیست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ولی این چند مورد که گفتی حداقل هایی هست که یه آدم تو زندگی سالم باید رعایت کنه  من دوست دارم & ...

مگه خودتون فاقد این ویژگی ها هستین؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
در مورد اون چیزی که می خواییم بچه هامون بهش تبدیل بشن گفتم  خودم که فعلا چیزی نشدم بعدا امیدوا ...

امیدوارم