2777
2789
عنوان

ازمايش بارداري

232 بازدید | 30 پست

سلام خانوما فردا ٧روز اقدامم هست به نظرتون برم ازمايش خون بدم اخه دكترم گفتم از٧نشون ميده ولي درصدش كم كه يعني باز نياز به تكرارداره حالا كسي بود ٧روز ازمايش داده باشه بتا بايد چندباشه راهنماييم ميكنيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  دوشنبه و سه شنبه بی بی زدم مثبت شد با یه خط خیلی کمرنگ امروز چندتا لک قهوه ای دیدم بی بی زدم منفی شد واقعا دیگه تحمل ندارم

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
من  دوشنبه و سه شنبه بی بی زدم مثبت شد با یه خط خیلی کمرنگ امروز چندتا لک قهوه ای دیدم بی بی زد ...

دقیقا منم بیبی زدم مثبت شد فرداش رفتم آز دادم منفی بود درتعجبم 😞😞

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍

حالا چ عجلیه ایه من ی روزم گذشته نرفتم هنوز میگم باشه چند روز دیگه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
من  دوشنبه و سه شنبه بی بی زدم مثبت شد با یه خط خیلی کمرنگ امروز چندتا لک قهوه ای دیدم بی بی زد ...

الان چندمين روز هست شما بعداقدامتون علايمم داشتين من همش زيرشكمم دردميكنه

خیلی زوده خواهرمن استرس ازخودت دورکن صبرکن تاموعدپریودت برسه همون روزبیبی بزن..توکل به خداانشالله که ...

اولين اقدامم هست خيلي استرس دارم زيرشكمم هم گرفتگي داره دعاكن برام ان شالللله