2777
2789
عنوان

ازمايش بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علايمي هم داشتين بعد اقدامتون

مثل علائم پریودی و فوق العاده از شوهرم بدم اومده نمیدونم چرا ولی پریودام تا ۳روز ممکنه عقب بندارم

برج ۷هم ۱۵ روز عقب انداختم واسه همون زیاد استرس ندارم میگم میشم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
منم ماه گذشته اینجوری شدم

بارداری شیمایی بوده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مثل علائم پریودی و فوق العاده از شوهرم بدم اومده نمیدونم چرا ولی پریودام تا ۳روز ممکنه عقب بندارم ب ...

چقد جالب ٩ماه بايد همسرتوتحمل كني😀ولي ان شالله ماه ديگه عاشق همسرت بشي بازم

چقد جالب ٩ماه بايد همسرتوتحمل كني😀ولي ان شالله ماه ديگه عاشق همسرت بشي بازم

😂😂😂ی ساعت گوشیشو جواب نده عاشقش میشم از نگرانی

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

[QUOTE=116620851]😂😂😂ی ساعت گوشیشو جواب نده عاشقش میشم از نگرانی[/QUOTEالهي هميشه كنارهم پايدارباشين ني ني تونم بسلامتي به دنيا بياد الان ماه چندم  چندمين اقدامتون بود

الان چندمين روز هست شما بعداقدامتون علايمم داشتين من همش زيرشكمم دردميكنه

15 یا۱۶ روز بعداز اقدامم

علائم هیچی نداشتم ولی بی بی زدم سریع یه خط کمرنگ انداخت امروز چندتا لک قهوه ای دیدم بی بی زدم منفی بود

ولی سردرد و حالت تهوع عجیبی دارم نمیدونم چیکار کنم بخدا دیگه طاقت ندارم

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
15 یا۱۶ روز بعداز اقدامم علائم هیچی نداشتم ولی بی بی زدم سریع یه خط کمرنگ انداخت امروز چندتا لک قهو ...

بروازمايش خون بده ولي مطمئنم حامله اي 😍😍😍برام دعاكن ازاين چشم انتظاري دربيام

من خودمم بااولین اقدام باردارشدم توکلت به خداباشه که هرچی صلاح باشه همون میشه

مرسي تنهااميدم خداست،امروز خيلي زيرشكمم دردميكنه تيرميكشه علتش چي ميتونه باشه

مرسي تنهااميدم خداست،امروز خيلي زيرشكمم دردميكنه تيرميكشه علتش چي ميتونه باشه

به این دردازیادتوجه نکن ادم وقتی زیادفکرمیکنه خودبه خودتلقین میشه بهش که حالت بارداری داره😂😂😂فقط صبرررکن تاموعدپریودت همون روزبیبی بزن چون الان اگرم باشی بتای خونت بتای ادرارت خیلی پایینه ممکنه نشون نده بدتربخوره توبرجکت

به این دردازیادتوجه نکن ادم وقتی زیادفکرمیکنه خودبه خودتلقین میشه بهش که حالت بارداری داره😂😂😂فقط ...

ان شالله هرچي خيره برام پيش بياد ممنونم عزيزم😍

بروازمايش خون بده ولي مطمئنم حامله اي 😍😍😍برام دعاكن ازاين چشم انتظاري دربيام

آزمایش دادم عزیزم حامله نبودم خیلی ناراحت شدم خونریزیم شروع شد😭😭

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔