2777
2789
عنوان

از نظر شما به اینجور آدمی میگن خسیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 135 پست
مادرا بعضی وقتا حسود میشن نمیدونم چشونه شاید دوست داره و بهت عادت کرده و نمیخواد از پیشش بری یا میتر ...

من وقتی ایجور حرفا رو میشنوم از مادرم زود بهم میریزم و از شوهرم طرفداری میکنم

دست خودم نیست اصلا چون برام سنگینه حرفاش

سخت بود ولی تونستم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دستش خالیه دلم واسش میسوزه میخام پولامونو جم کنیم زود عروسی بگیریم وگرنه خودش خسیس نیس

همین خوبهههه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
میخام بدونم حق با خانوادمه یا نه؟ ادم ساده و مهربونیه بیرون ک میریم همش میگه بریم یچی بخوریم

چ خوب

نه خسیس نیس اصلا بنظرم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

نه بابا بعدشم من تا چند روز اون صحنه بطریایی که جیشای رنگ و وارنگ توش بود تو ذهنم بود هی حالت بالا اوردن بهم دست میداد فک نکنم میتونستم ناهار بخورم😆ولی یادش بخیر خیلیی خوشحال شدیم جوابمون به همدیگه میخورد 

متوقع از چی یعنی؟

از هر چیزی عزیزم از خانواده همسرتوقع خواهد شد چون خودش زورش میگیره بخره  ..ببین اینکه میخواد جمع بکنه یه چیزه ولی دل شما رو با کادو بخواد بدست بیاره و شادت کنه یه چیز دیگه هست حتما هم نباید گرون باشه بسته به درآمدش باید بهترین رو براتون بخره بازم میگم بسته به درآمد ..ببین الان کاربر مهشید هم عالی  داره بهت میگه ...عزیزم بیشتر دقت کن ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
من میدونم ک داماد اصلا توی این فازا نبود ولی مادرم همش میکوبه تو سرم ک خسیسه چرا ناهار نبردمون بیرون ...

امان از دست مادرا

مادر من کله نامزدی و سال اول زندگیمو زهررررر کرد بهترین روزامونابود کرد با ایرادای بیخودش

چون فوق العاده سنتی هستن و میگن زشته دختر بره تنها بیرون با ی پسر!!

خوب با بچه ای کسی تو فامیل نداری با اون برو با خود مامانت برو داداش خواهر ..بلاخره ۱ نفر پیدا میشه

مشاور امور ملکی در کیش..🌴