الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
ولی مامانت حق داره ی زندگی کرده.... منم زندگی کردم الان تفاوتهارو میفهمن.... مثلا شوهرم از جون ادمیزاد تا شیر مرغ میریزه تو خونه ولی اصل سفر نیس......یا اینکه برام ماهیانه تعیین کرده شاید این ماهیانه از نظر خیلیا خیلی زیاد باشه ولی من نطر من نسیت ب درامدش خساست ب خرج داده...
من میدونم ک داماد اصلا توی این فازا نبود ولی مادرم همش میکوبه تو سرم ک خسیسه چرا ناهار نبردمون بیرون ...
اینجا شاید بلدنبوده
یا ب ذهنش نرسیده
الزاما نمیشه گفت چون خسیسه ناهار نداده
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
استاتر فقط خوردن نیس... اتفاقا مردی خسیس خیلی بیشتر واسه شکمشون خرج میکنن.... ببین رفتارای دیگش چ طو ...
شما کاملا آدم خسیسو می شناسید متاسفانه یکی از نزدیکان خودم با مرد خسیس ازدواج کرد اونم میگفت جمع میکنم برای زندگیمان.. ندارم یا کادو های بسیار ارزان میخرید ولی شکمو بود ..یعنی هرچی گفتید رو از نزدیک دیدم ..و اینکه افراد خسیس متوقع هم میشن بعد از مدتی که بگذره این موضوع هم اضافه میشه ..و در این مورد منم به استارتر میگم حواستو جمع کن ..
وای خوش بحالت چقدر خوبه اینجوری بودن اتفاقا مامان من برعکسه دلش میخاد بهم بخوره همه چیمون خخخ
مادرا بعضی وقتا حسود میشن نمیدونم چشونه شاید دوست داره و بهت عادت کرده و نمیخواد از پیشش بری یا میترسه که تو عشقت به شوهرت زیاد باشه و اونو کمتر دوس داشته باشی که مطمئنم اینه یعنی شک نکنا. توام با سیاست باش . جلو مامانت اصلا به شوهرت ابراز علاقه نکن ولی بیشتر به مامانت اهمیت بده تا دلگرم بشه و حسادتش کم بشه مطمئن باش درست میشه.