2777
2789
عنوان

از نظر شما به اینجور آدمی میگن خسیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 135 پست
شما کاملا آدم خسیسو می شناسید متاسفانه یکی از نزدیکان خودم با مرد خسیس ازدواج کرد اونم میگفت جمع میک ...

شوهرمنم خسیسه و جونش بستس ب جون وسایل . اره اینجوریه تقریبا

شیکمو اما برا چیزای دیگه خسیسه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
شوهرمنم خسیسه و جونش بستس ب جون وسایل . اره اینجوریه تقریبا شیکمو اما برا چیزای دیگه خسیسه

اره تو خونه و انباری پر از ات و اشغال هیچی رو دور نمیریزن..ادم خسیس پدر همسر و بچه هاشو درمیاره..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم خسیسه و جونش بستس ب جون وسایل . اره اینجوریه تقریبا شیکمو اما برا چیزای دیگه خسیسه

مهر پاکان من فکر میکردم نامزدی و راستش چند وقتی هست توجه ام جلب شده به شما 🤓و اینکه بنظرم بسیار مذهبی بودی یا قاطی کردم🤔

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
اره تو خونه و انباری پر از ات و اشغال هیچی رو دور نمیریزن..ادم خسیس پدر همسر و بچه هاشو درمیاره..

همینه.اره هرچی بتونه نگه میداره.میگه یکروز لازم میشه، منم هرچی بخرم حتا کادو براش، فوری فقط گیر میده ب قیمتش و غر زیادمیزنه برا خرید. بارها و بارهادعواکرده سر مادیات

بابامم تقریبا همینه بشدت برا میوه و خوراک تو خونه بابام خرج میکنه،ولی باقی چیزا همه مارو له میکرد تا پول بده.... هنوزم ب مامانم فکرنکنم خرجی بده بعد سی دهه زندگی....

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من وقتی ایجور حرفا رو میشنوم از مادرم زود بهم میریزم و از شوهرم طرفداری میکنم دست خودم نیست اصلا چو ...

فعلا تا خرت از پل میگذره دندون رو جیگر بزار  یکم سیاست داشته باش من ۲۵ سالمه ۵ ساله ازدواج کردم سیاستم از تو بیشتره . فعلا یکم طرفداریتو کمتر کن ولی بد شوهرتم هیچوقت هیچوقت نگی . هیچی زندگیتم نگو براشون تا آتو دستشون ندی بعد که ازدواج کردی شوهرتو اینقد پیششون بزرگ کن که خود بخود بهش احترام بزارن . همه چی به رفتار تو بستگی داره خودت باید بینشونو مدیریت کنی. پیش شوهرتم بدی خانوادتو نگی حتی اگه خون به جیگر شدی چون احتراما از بین میره و عادی میشن واسه هم

مهر پاکان من فکر میکردم نامزدی و راستش چند وقتی هست توجه ام جلب شده به شما 🤓و اینکه بنظرم بسیار مذه ...

سالهاس ازدواج کردیم

مذهبی اره تقریبا 

ای وای چرا اخه؟ اذیتت میکنه؟ نامزدی داشتین یا سریع ازدواج؟

من سه سال نامزد بودم فقط عقد و عروسيم باهم بود اره اذيت ميكنه تعادل روانى نداره همش قهر ميكنه جاشو جدا ميكنه اصلا خستم كرده بقران😔تو نامزدى يكى از اين اداها نداشت تو زندگى هااااار شده ب قول خودش ميگه اون موقع ميتونستى بزنى زير نامزديمون برى الان نميتونى😔😔😔

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
امان از دست مادرا مادر من کله نامزدی و سال اول زندگیمو زهررررر کرد بهترین روزامونابود کرد با ایرادا ...

منم همینطور الانم داره گریه میکنم از دست حرفاش

الان از زندگیت راضی هستی؟

سخت بود ولی تونستم   
خوب با بچه ای کسی تو فامیل نداری با اون برو با خود مامانت برو داداش خواهر ..بلاخره ۱ نفر پیدا میشه

عین بچه ننه ها

خب زشته بخدا مسخرم میکنن خانواده نامزدم!

بعدشم کلا مشکل دارن باهاش..زورشون میاد من برم بیرون باهاش

سخت بود ولی تونستم   
فعلا تا خرت از پل میگذره دندون رو جیگر بزار  یکم سیاست داشته باش من ۲۵ سالمه ۵ ساله ازدواج کردم ...

اخه نمیتونم بذارم دارن بهش توهین میکنن

اونم بیجا و ناحق!

خدا از سرشون نگذره

سخت بود ولی تونستم   
من سه سال نامزد بودم فقط عقد و عروسيم باهم بود اره اذيت ميكنه تعادل روانى نداره همش قهر ميكنه جاشو ج ...

پس چیه ک میگن نامزد بمونیم تا بشناسین؟!

خدا ب دادت برسه

برو مشاوره

سخت بود ولی تونستم