واییییی دقیقا مامان منم همینطوریه. یه ساعت با نامزدم میریم بیرون وقتی برمیگردم میگه چی خوردید. یا خو ...
من شوهرم از ترس مامانم.. وقتی مامانمم خونمونه و اون از سر کار میاد انقدر خرید میکنه ک نگو ک کیسه هارو ب زور میاره تو.... منم داد میزنم میگم اینا چین رفتی خریدی؟ اخه واسه چیمونه این همه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه والا مامانم هیچی نگفت. بعد اینکه همسرم رفت خونشون مامانم برد یه کیک و آبمیوه برام خرید فکر این چیزا نبود مامانم فقط دلش میخواست آزمایشمون خوب باشه و سرو سامون بگیریم
اون روز ادم ایقد هوله و استرس داره بذهنش نمیرسه خب متاسفانه دارن دخالت میکنن شدید
دقیقا! اتفاقا منم بعدش به شوهرم گفتم، گفت به حدی فکرم مشغول بوده و هیجان داشتم مغزم کار نمیکرده. این دخالتا الآن باعث میشه ناراحت شی ممکنه در آینده شوهرتو از چشمت بندازه
از من فقط ازنایش ادرار گرفته بودن 😂بعد یه فامیلشون همراش بود گفت پسته بخر حداقل،اون اصن تو این فازا نبود که خجالت میکشید یا حالیش نبود چه کنه،بعدش ناهار خونه ما بودن😁
دقیقا منم با حرفتون موافقم باید خیلی توجه کرد بقیه هم هی نگن سختش میکنی حتی مشاوره هاهم میگن قبل ازد ...
دقیقا همینه.دکتر هلاکویی میگه اگه تو رفت وامدای قبل ازدواج به همه چی طرف مقابل با چشم باز دقت کنی ۹۰درصد شناخت درست پیدا میکنی.مثلا موقع رانندگی با حوصلست یا عصبی.برخوردش با گارسون و فروشنده. همین خساست و.... اینا میشه خصوصیات اخلاقیش.اما خیلیا میگن ولش حساس نشو.همین میشه بعدا میگن همسرم عصبی بددهنه و... البته نه تو یه برخورد.به قول دکتر ۵۰۰ ساعت حضوری یا ۶ ماه وقت بزارید ودرست دقت کنید شناخت اساسی میشه پیدا کرد