2777
2789
عنوان

از نظر شما به اینجور آدمی میگن خسیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 135 پست
اگه یبار دیگه گفتن توام بگو من روم نمیشه شما که روتون میشه برین بهش بگین چرا مارو ناهار نبردی تا دیگ ...

منکه سنم داره میره بالا والا

اینقد مقاومت کردم تا این خاسگارم بزوووور جور شده فعلا

همشم بخاطر حرفای الکی و تجمل گرایی

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو خانواده بودن؟ رسم دارین؟

نه فقط من و همسرم. 

نه رسمی نیست. 

خب الان آزمایش از صبح تا عصر طول میکشه. 

طبیعتا باید ناهار خورد دیگه. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
وایییی جدی   ایول به جذبه مامانت کاش یکم از جذبشونو داشتیم    

ن بابا مامانم انقدد ساکت و ارومه ... پشه تو دهنش میمیره‌‌‌‌... شوهرم همیشه میگه دلم واسش میسوزه ؛خیلی مضلومه بر عکس تو ک هاری‌..‌‌  میخواد با این کارش خیال مامانمو راحت کنه‌‌‌‌‌‌‌ بگه من هواسم هست‌‌..

من نمیتونم به قطع بگم خسیسه یا نه.اما دفعه بعد حتما دقت کن.دوستان میگن به چه چیزایی فکر میکنی کاملا ...

اره درسته مراقبم...بنظر منکه خسیس نیس

واسه خرید عروسی باید داماد ناهار بده یعنی؟

ایندفه دیگه مراقب باشم حرفی پیش نیاد  

سخت بود ولی تونستم   
اخه دستش خالیه دلم واسش میسوزه میخام پولامونو جم کنیم زود عروسی بگیریم وگرنه خودش خسیس نیس

دستش خالیه قبول کوچولو خرج کن  ولی  بی رویه نه اصلا خرج نکردن و  بی‌رویه خوب نیست

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
استاتر صرفا ب خاطر این موضوع نمیشه گفت خسیسه یا نیس... از رفتارای دیگشم بگو....

میخام بدونم حق با خانوادمه یا نه؟

ادم ساده و مهربونیه

بیرون ک میریم همش میگه بریم یچی بخوریم

سخت بود ولی تونستم   
من حرفی ندارم مادرم میزنه توی سرم یکسره اون روز رو

بگو مادر مگه گَدااایی (با لهجه احمد ذوقی) بعدشم مسگی شوهرم دستش تنگ بوده بخواد اون همه ادمو ناهار بده دست کم پونصد میوفته باش

ن بابا مامانم انقدد ساکت و ارومه ... پشه تو دهنش میمیره‌‌‌‌... شوهرم همیشه میگه دلم واسش میسوزه ؛خیل ...

خخخخ جدی. مامان منم زن آرومیه ولی خوب بعدش به من میگه یکم غرشو میزنه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
ولشون کن اول زندگی نزار دخالت کنند ،زندگی خصوصی توهه دیگه از این به بعد این حرفای خاله زنکیم بریز دو ...

آخه نمیشه

اعصابتو بهم میریزن مدام

هی تا بحث پیش میاد میگن یادته اونروز پذیرایی نکرد؟معلومه ک خسیسه

خیلی برام سنگینه واقعا چون میدونم اینجوری نیست

منم هی استرس میگیرم ک نکنه باعث کدورتی شه

سخت بود ولی تونستم   
میخام بدونم حق با خانوادمه یا نه؟ ادم ساده و مهربونیه بیرون ک میریم همش میگه بریم یچی بخوریم

ازت میپرسه یا خودش میگیره؟چیرای تاپ و خوب میگیره یا ساده؟واست هدیه میخره حتی کوچیک؟روسری تا حالا واست خریده؟شام فرستاده خونتون یواشکی؟هفته ای چند بار میرن کافی شاپ یا رستوران‌.. ب سفر علاقه داره؟ ظاهر چقدر براش مهمه؟ 

اره درسته مراقبم...بنظر منکه خسیس نیس واسه خرید عروسی باید داماد ناهار بده یعنی؟ ایندفه دیگه مراقب ...

نه عزیزم باید و قانونی وجود نداره.اما خوب ادب حکم میکنه حداقل یه ابمیوه ای یا تعارفی بشه.مخصوصا اوایل که ادم باید حواسش بیشتر جمع باشه و خوب صمیمیت زیادی برقرار نیست

تا الان ك زندگيم خيلي تحت تاثير رفتار بد بزرگترا تو گذشته قرار گرفته.... تموميم نداره😓 

مهم اینه ک با شوهرت خوب باشی و درک کنین همو

وگرنه بعضی بزرگترا از سر دلسوزی زندگی بچشونو خراب میکنن

سخت بود ولی تونستم   
مهم اینه ک با شوهرت خوب باشی و درک کنین همو وگرنه بعضی بزرگترا از سر دلسوزی زندگی بچشونو خراب میکنن

دقيقا همينطوره🌹

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/