بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه یبار دیگه گفتن توام بگو من روم نمیشه شما که روتون میشه برین بهش بگین چرا مارو ناهار نبردی تا دیگه حرف نزننبعضی خانواده ها شدن آتیش بیار معرکه دلشون نمیخواد دخترشون سر و سامون بگیره فکر چیزای الکی هستن از الان راه دخالتو نبندی سکتت میدن و تو هر چیزی یه ایراد میگیرن
من نمیتونم به قطع بگم خسیسه یا نه.اما دفعه بعد حتما دقت کن.دوستان میگن به چه چیزایی فکر میکنی کاملا اشتباهست.تو همین رفت وامدا میتونین شناخت کلی پیدا کنید.دقیقا یکی از نزدیکای ما هم یه عصری با چند تا فامیل رفتن خرید عروسی.تعارف هیچی بهشون نکرد و فقط یه نفر متوجه شد ایشون خسیسه بقیه جدی نگرفتن.الان ۱۹ ساله که ازدواج کردن و این اقا بشدت خسیسه.ان شالله که اینطور نیست اما دقت کنید دستتون میاد
من میدونم ک داماد اصلا توی این فازا نبود ولی مادرم همش میکوبه تو سرم ک خسیسه چرا ناهار نبردمون بیرون ...
واییییی دقیقا مامان منم همینطوریه. یه ساعت با نامزدم میریم بیرون وقتی برمیگردم میگه چی خوردید منم الکی میگم مثلا آبمیوه و کیک و این جور چیزا. یا خودش باشه چیزی نخوریم برگردیم میگه دیدی هیچی نخرید البته خونوادم خیلی دست و دلبازم نامزدمم خسیس نیستا ولی درحد خونوادم نیس بعد ازنظر مامانم خسیسه و هی میخاد اینو بهم ثابت کنه
زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
ولشون کن اول زندگی نزار دخالت کنند ،زندگی خصوصی توهه دیگه از این به بعد این حرفای خاله زنکیم بریز دور که همش از فرهنگو افکار پوسیده سنتیه، تو به روز باش و ایندتو باب میل خودتو همسرت بساز
خنگ رو خيلي خوب اومدي😂اصلا ديد همه جانبه اي ندارن....
نمونش شوهر خودم و دوستم واقعا خنگن آنقدر حرص خوردم تا یه چیزهایی رو شوهرم یاد گرفت
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
من نمیتونم به قطع بگم خسیسه یا نه.اما دفعه بعد حتما دقت کن.دوستان میگن به چه چیزایی فکر میکنی کاملا ...
دقیقا منم با حرفتون موافقم باید خیلی توجه کرد بقیه هم هی نگن سختش میکنی حتی مشاوره هاهم میگن قبل ازدواج چشماتو باز کن بعد ازدواج ببند پس الان باید دقت کنه
زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود