2777
2789
عنوان

از نظر شما به اینجور آدمی میگن خسیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 135 پست

منو شوهرم تنها رفتيم بعد ازمايش كيك و ابميوه خورديم بعد اومديم خونه بابام اونم ناهار خورد رفت دوش گرفت عصر اومد دنبالم رفتيم تالار ديديم.....يادش بخير....هى روزگار....نميدونم يهو اينهمه حس تنفر بينمون از كجا اومد وقتى اينهمه عاشق هم بوديم😔😔😔😔

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مردها خیلی خنگن باید بهشون بگی ولی اصلا نگو خسیسی ها هروقت برات خرج کوچولو کرد ازش تشکر کن خوشح ...

خنگ رو خيلي خوب اومدي😂اصلا ديد همه جانبه اي ندارن....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من نداشتم توقعی خانوادم اذیتم میکنن سر این

اگه یبار دیگه گفتن توام بگو من روم نمیشه شما که روتون میشه برین بهش بگین چرا مارو ناهار نبردی تا دیگه حرف نزننبعضی خانواده ها شدن آتیش بیار معرکه دلشون نمیخواد دخترشون سر و سامون بگیره فکر چیزای الکی هستن از الان راه دخالتو نبندی سکتت میدن و تو هر چیزی یه ایراد میگیرن 

ما صبح زووود پاشديم دوتايي رفتيم خيليم زود برگشتيم بريم با خانواده ها خريد....و اماده شدن واسه مراسم ...

الان مگه ناراضی ای از زندگیت؟

اره بهترین روزاس ولی حیف ک بزرگترا خرابش میکنن

سخت بود ولی تونستم   

من نمیتونم به قطع بگم خسیسه یا نه.اما دفعه بعد حتما دقت کن.دوستان میگن به چه چیزایی فکر میکنی کاملا اشتباهست.تو همین رفت وامدا میتونین شناخت کلی پیدا کنید.دقیقا یکی از نزدیکای ما هم یه عصری با چند تا فامیل رفتن خرید عروسی.تعارف هیچی بهشون نکرد و فقط یه نفر متوجه شد ایشون خسیسه بقیه جدی نگرفتن.الان ۱۹ ساله که ازدواج کردن و این اقا بشدت خسیسه.ان شالله که اینطور نیست اما دقت کنید دستتون میاد

من میدونم ک داماد اصلا توی این فازا نبود ولی مادرم همش میکوبه تو سرم ک خسیسه چرا ناهار نبردمون بیرون ...

واییییی دقیقا مامان منم همینطوریه. یه ساعت با نامزدم میریم بیرون وقتی برمیگردم میگه چی خوردید منم الکی میگم مثلا آبمیوه و کیک و این جور چیزا. یا خودش باشه چیزی نخوریم برگردیم میگه دیدی هیچی نخرید البته خونوادم خیلی دست و دلبازم نامزدمم خسیس نیستا ولی درحد خونوادم نیس بعد ازنظر مامانم خسیسه و هی میخاد اینو بهم ثابت کنه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
من نداشتم توقعی خانوادم اذیتم میکنن سر این

ولشون کن اول زندگی نزار دخالت کنند ،زندگی خصوصی توهه دیگه از این به بعد این حرفای خاله زنکیم بریز دور که همش از فرهنگو افکار پوسیده سنتیه، تو به روز باش و ایندتو باب میل خودتو همسرت بساز

منو مامانم و شوهرم رفتیم چون مامانم نمیزاشت تنها باشیم. پذیراییم نشدیم حتی صبحونه☹☹☹☹ بعد شوهرمم اصل ...

دقیقا مث منی پس

مامانت ایراد نگرفت بابت اینکارش؟

سخت بود ولی تونستم   
های بای خربد با شیر کاکایو😐 ظهرم منو گشنه گزاش خونمون.بعد گف عقلم نرشسده ناهار بریم رستوران

من فک میکنم مردا توی این زمینه ها خنگن

تشخیص نمیدن باید بهشون گفت

سخت بود ولی تونستم   
الان مگه ناراضی ای از زندگیت؟ اره بهترین روزاس ولی حیف ک بزرگترا خرابش میکنن

تا الان ك زندگيم خيلي تحت تاثير رفتار بد بزرگترا تو گذشته قرار گرفته....

تموميم نداره😓 

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خنگ رو خيلي خوب اومدي😂اصلا ديد همه جانبه اي ندارن....

نمونش شوهر خودم و دوستم واقعا خنگن آنقدر حرص خوردم تا یه چیزهایی رو شوهرم یاد گرفت 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
من نمیتونم به قطع بگم خسیسه یا نه.اما دفعه بعد حتما دقت کن.دوستان میگن به چه چیزایی فکر میکنی کاملا ...

دقیقا منم با حرفتون موافقم باید خیلی توجه کرد بقیه هم هی نگن سختش میکنی حتی مشاوره هاهم میگن قبل ازدواج چشماتو باز کن بعد ازدواج ببند پس الان باید دقت کنه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود