2777
2789
عنوان

از نظر شما به اینجور آدمی میگن خسیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 135 پست
وای به چه چیزایی فک میکنید خدا 🤦🏻‍♀️ حالا خونه خودتون بخورید یا اونا اصن بیان خونه شما چی میشه مث ...

من میدونم ک داماد اصلا توی این فازا نبود ولی مادرم همش میکوبه تو سرم ک خسیسه چرا ناهار نبردمون بیرون؟!

سخت بود ولی تونستم   

منو مامانم و شوهرم رفتیم چون مامانم نمیزاشت تنها باشیم. پذیراییم نشدیم حتی صبحونه☹☹☹☹ بعد شوهرمم اصلا اصلا خسیس نیستا فقط هیچی بلد نبود نمیدونست باید چیکار کنه منم بعد ازدواج ازش پرسیدم قسم میخورد که نمیدونسته باید چیکار کنه و اینقد خجالت میکشه 😅😅😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما صبح زووود پاشديم دوتايي رفتيم خيليم زود برگشتيم بريم با خانواده ها خريد....و اماده شدن واسه مراسم ...

دنیای کوچیک رو خوب اومدی😢😢😢😢

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

یا خدا😂😂😂ناهار چی بده بدبخت!!!!! 

دوتایی رفتیم آزمایش دادیم بعدم چرخیدیم تو بازار تهران بعدم ی ساندویج هایدا خوردیم و بوس و بغل و خدافظ... 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

تنهایی بحثش فرق میکنه

اره خب اگر خانواده ها بودن اون وقت صبح مسلما جایی نمیرفتیم

ولی حتما یه جایی دعوتت میکنن تو اوایل عقد حالا خونه یا رستوران. اگر نکنن خب شاید خسیس باشن

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
من میدونم ک داماد اصلا توی این فازا نبود ولی مادرم همش میکوبه تو سرم ک خسیسه چرا ناهار نبردمون بیرون ...

مگه از مامانت خون گرفتن؟😂😂😂

نذار از همین اول تو زندگیت دخالت کنه.

منم والا یه آب برام نخریدن اصلا حواسش نبود

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.
وای به چه چیزایی فک میکنید خدا 🤦🏻‍♀️ حالا خونه خودتون بخورید یا اونا اصن بیان خونه شما چی میشه مث ...

من چنین دیدی ندارم والا

ولی اینکه به همسرم برچسب خساست زدن برام سنگینه

سخت بود ولی تونستم   

ببین مردها خیلی خنگن باید بهشون بگی ولی اصلا نگو خسیسی ها هروقت برات خرج کوچولو کرد ازش تشکر کن خوشحال شو دفعه بعدی خرج بزرگتر میکنه خودم کم خرج و کم توقع نشان نده که عادت کنه البته بی‌رویه هم خرج نکن

عادتش بده هروقت بیرون بودین ناهار و شام بده حتی ساندویچ یا بستنی 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
کاش اینو بزرگترا میفهمیدن

زندگی رو سخت نکنید 

الکی حاشیه و توقع و حرف و حدیث پیش میاد 

روزهای اولیه قشنگ ازدواج با حرف این و اون خراب میشه 

اختیار زندگیت دست خودتون باشه 

بخواین بسپارید به بقیه هرروز یه توقع پیش میاد 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
اره خسیسه من با مامانم اونم با مامانش اومد هیچی نگرفت بخوریم حالا ما رفتیم موقع ناهار نبود ولی باید ...

نه خسیس نیس وقتی بیرون میریم همش میخاد چیزی بخره

اونروز اصلا فرصتی نشد بریم بخوریم چیزی

سخت بود ولی تونستم