2777
2789
عنوان

از نظر شما به اینجور آدمی میگن خسیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 135 پست
خخخخ جدی. مامان منم زن آرومیه ولی خوب بعدش به من میگه یکم غرشو میزنه

بر عکس مامان من..‌‌. ک هی ب من غر میزنه ک اخر زندگیتو ب خاطر سرخکشی و رفیق بازی و بچه باری خراب میکنی😂

دقیقا منم با حرفتون موافقم باید خیلی توجه کرد بقیه هم هی نگن سختش میکنی حتی مشاوره هاهم میگن قبل ازد ...

دقت میکنم خودم خیلی حساسم

ولی بنظرم اینجور حرف گفتنا زشته..شان ادمو میاره پایین ک بگه چرا چیزی نداد بخوریم؟!

اینا قضاوت زودهنگامه...

سخت بود ولی تونستم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها رفتیم، بعدش یه دعوای خیلی سخت هم کردیم، ۱۰ دقیقه بعدش هم هر کدوم رفتیم دنبال کارمون

اهههه ببخشید میشه بگین چرا دعوا کردین اونم از نوع سخت؟برای این میپرسم که استادم گفت اگه میخایی بایکی ازدواج کنی قبلش به اوووج عصبانیت برسونش تا بعهمی واکنشش چه جوریه ولی من نمیدونم سر چی باش بحث کنم آخه  

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
بر عکس مامان من..‌‌. ک هی ب من غر میزنه ک اخر زندگیتو ب خاطر سرخکشی و رفیق بازی و بچه باری خراب میکن ...

آخییی عزیزم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

وای چقدر سختش میکنین،ما دو بار ازمایش دادیم،بار اول با خانواده خودم و همسرم رفتیم،ازمایش دادیم ساعت7صب،سریع اومدیم خونه صبحانه خوردیم (کی حال داره تو برف بره بیرون اخه)

بار دومم رفتیم چون تا شب باید کلاساشو میرفتیم ،ناهار خوردیم تو رستوران دوتایی،بعد جدا جدا برگشتیم چون همسرم هنوز کلاس داشت

مردا چ گناهی کردن همش توقع دارین

نه والا مامانم هیچی نگفت. بعد اینکه همسرم رفت خونشون مامانم برد یه کیک و آبمیوه برام خرید فکر این چی ...

وای خوش بحالت

چقدر خوبه اینجوری بودن

اتفاقا مامان من برعکسه

دلش میخاد بهم بخوره همه چیمون خخخ

سخت بود ولی تونستم   
از من فقط ازنایش ادرار گرفته بودن 😂بعد یه فامیلشون همراش بود گفت پسته بخر حداقل،اون اصن تو این فازا ...

اوه اگه قرار بود ناهار بیاد خونه ما ک دیه کلشو میکندن

میگفتن اون وظیفش بوده مهمون کنه نه ما!

سخت بود ولی تونستم   
خب توهم بگو چرا از اول چشاتونو باز نکردین‌. چرا با این وصلت راضی شدین

خب راضی نیستن خخخ

من خودم راضیم چون طبق معیارامه تا حد زیادی

من تجملات برام مهم نیست

سخت بود ولی تونستم   
اهههه ببخشید میشه بگین چرا دعوا کردین اونم از نوع سخت؟برای این میپرسم که استادم گفت اگه میخایی بایکی ...

سر عاقد، چون اینا خیلی خانواده یک دنده و لجباری هستن، هر چی اونا میگن فقط باید اون باشه، آخرش همون مردک پاچه خواری که اونا میخواستن اومد سر عقدمون، عقد و عروسیمون هم یک روز بود، اینقدر هز اون مردک بدم‌میاد فقط همون یه بار اول عروسی فیلم عروسیم رو نگاه کردم و تا الان که ۱۰ سال گذشته دیگه نگاه نکردم

... و من به تو ایمان دارم...