الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه هرهفته میره امروزچشمش بهودربود گفتم بزه یه ساعت وبیادخودش میخواست بزه نگران خواهر اشغالش بود یه ...
خرم سلطان من تاپیکای تو چندین ساله دنبال میکنم شما خانوم رنج دیده ای هستین وهمین باعث شده خودتون درگیر استرس باشین بنظرم الان که از همسرتون جداشدین روحیه خودتو تقویت کنید سعی کنید با بچه ها مهربانتر باشین باهمدیگه خوش بگذرونین با دخترت حرف بزن بذار از لجبازی دربیاد بچه که نیست ۲۴سالشه من ۳۴سالگی مادر شدم .
تا کی میخای با جنگ روان زندگی کنی آرامش حقته پس تلاش کن
کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من ۲۰سالگی باردارشدم. تا زمانیکه خودمون مادر نشیم نمیفهمیم مادرچیه
منم ۲۱باردار شدم خودم سیسمونی خریدم خودم چیدم فقط روز سیسمونی برون مادرم اومد سیسمونی رو دید زایدم فقط ۵ روز پیش مادرم بودم بعد خودم کم کم کارای خودمو کردم با این حال حلوا حلواش میکنم میزارم رو سرم حالا دختر خالم حامله شده ویارونه میبرن هرروز میره خونش خالم غذا میزاره خونه تمیز میکنه
خواهرم پیتزااورد گفت داداش گرفته واس شامت گفتم بیخودکرده راستش صبحونه وناهاروشامم نخورده بودم ولی نخ ...
برگردی با یه عوضی زندگی کنی چرا یکم بخودت ارزش قائل نمیشی دخترت بچه ۳ساله نیست بزرگ شده ۲۴سالشه یکم منطقی فک کنه ببینه بابای هرزه اش ارزش زندگی کردن داره که تو رو باز میخاد لندازه تو چاه
کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....