هرکی بهت حرف زده خیییلی گو ه خورده تو خیلیم مادر خوبی هستی حق داشتی باهاش اینجوری برخورد کنی دختر بزرگرو بده به باباش یا شوهرش بده منم۲۴سالمه والا یه بچه دارم فک کرده بچس شوهرش بده بفهمه دنیا دسته کیه
به نظرم روابطتو با خانواده ت محدود کن چون واقعا راه غلط جلو پای بچه هات میذارن تربیتشون چند گانه میشه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بعدش کوچیکه گفت منم میرم پیش بایا باآزانس فرستادمش رفت یهوخواهرم اومد اونم باکی بابرادری ک پنج ماهش پیش سزطلاق گرفتنم بهم گفت ج ن ده پونزده سالم ازم کوچیکنتره هیچ جا کسی همزاهیم نکردشوهرم شکایت سرقت چک کرد ازم اومدوسایلاموباماوربرد کشیداگاهی منو هیچ جا برادری کنارم نبودتنهایی طلاق گرفتم ولی امشب دیدم خواهرمواورو پیاده کرد بادخترکوچیکم وبزرگه روبرددوردودرنگوشوهزم بهش زنگ زده ک بیادختر فرارکزده ازدست خواهرت
اتفاقا من یه فامیل مثل دختر شما دارم هرچقد بیشتر محبت کنی بدتره اصلا بهشون رو نده اون ۲۴ساله که خودش میدونه و خودش اون یکیم اکه خواست باهات باشه نخواست بفرستش خونه باباش تو هرچقدم دستتو کنی تو عسل اینجور آدما گاز میگیرن