2777
2789
عنوان

مردی که گل میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 18773 بازدید | 92 پست
منکه هرگز ازش بچه دار نمیشم

گلم اتفاقه،ممکنه بیفته،ممکنه تو زمان یکی از اون حالتهای خماریش که عصبیه به زور کاری انجام بده،آدم نرمال و ثبات دار نیست که،...

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
خواب ندارم با این حالم این دختر خوب هم شد مایه دردم 

عزیزم واسه من ناراحت نباش چون شرایط زندگیم طوری هست که بتونم هروقت که خواستم ازش جدا بشم. و قرارم نیست ایران بمونیم که بشم زن مطلقه و دیگه بدبخت بشم. تا وقتی شرایطش خوبه باهاشم ولی خب اگه بخواد خودشو داغون کنه قطعا ترکش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اتفاقه،ممکنه بیفته،ممکنه تو زمان یکی از اون حالتهای خماریش که عصبیه به زور کاری انجام بده،آدم نر ...

من دو ساله باهاشم و از همه ادمایی که دیدم با ثبات تره . تا حالا یه حرف بد یا حرکت زشت ازش ندیدم بخدا. تعجب خودمم واسه همینه. منم همیشه شنیده بودم ادم معتاد تعادل نداره . نمیدونم چرا . شایدم بعدا خودشو نشون بده. البته چند ماهی هست که با هم زندگی میکنیم بازم من چیز بدی ازش ندیدم

من دو ساله باهاشم و از همه ادمایی که دیدم با ثبات تره . تا حالا یه حرف بد یا حرکت زشت ازش ندیدم بخدا ...

به هر حال باز شما صلاح خودتونو بهتر میدونید گلم،امیدوارم تصمیم درستو بگیرید.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

عوارضش اینه که وقتی مغزش عادت کنه زمانیکه نکشه یه مقدار عصبی و بی حوصله بشه 

و اینکه حافظه رو کم میکنه 

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡
این همه خواننده و بازیگر دارن گل میزنن چیزیشون شده مگه 😂 برو پیج اسنوپ داگ و ببین 

تجربه شخصی خودمم از زندگی با این ادم همین بوده که واقعا اتفاق خاصی نمیفته. اون بی حوصلگی نکشیدن هست ولی خیلی زیاد نیست و اینکه حافظش خیلی قوی شده. در حدی که تو چند ماه زبون ترکی یاد گرفت

عوارضش اینه که وقتی مغزش عادت کنه زمانیکه نکشه یه مقدار عصبی و بی حوصله بشه  و اینکه حافظه رو ...

چیزی که خودش در مورد حافظه میگه اینه که اگه گل بکشی و بعدش از مخت کار بکشی حافظت تقویت میشه اما اگه گل بکشی و کار ذهنی نکنی حافظه ضعیف میشه

(من نمیگم این حرف درسته ها فقط میگم توجیهش اینه)

چیزی که خودش در مورد حافظه میگه اینه که اگه گل بکشی و بعدش از مخت کار بکشی حافظت تقویت میشه اما اگه ...

در کل اگه سراغ چیز دیگه ای نره گل ضرر خاصی نداره 

الان تو بعضی کشورا مصرفش آزاده حتی تو رستورانا سرو میشه تو غذاها

امیدوارم مشکلی پیش نیاد براتون و خوشبخت بشید عزیزم 😘

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡
در کل اگه سراغ چیز دیگه ای نره گل ضرر خاصی نداره  الان تو بعضی کشورا مصرفش آزاده حتی تو رستورا ...

الان ۱۵ ساله فقط گل میکشه. دیگه ازین به بعدم فک نکنم سمت چیز دیگه ای بره. 

ممنونم گلم ❤