اگع ی روز بهت بگن عشق یا پول کدومش انتخاب میکنین (اگع ی ادم خیلی پولدار باشع ولی دوستش نداشتع باشین بیاد خواستگاریتون ولی ی ادم خیلی خیلی نوشگل بیاد خواستگاریتون کدوم رو انتخاب میکنید و چرا ؟؟؟...
اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم