2777
2789
عنوان

بین عشقتون و پول کدوم انتخاب میکند

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 52 پست
یه استاد داشتیم حرف قشنگی میزد میگفت اینکه میگن پول مهم نیست فقط عشق الکیه دروغه اتفاقا پول خیلیم مه ...

من خیلی مخالفم..درسته که پول هم مهمه ولی اینکه پول داشتی باشی و بری مسافرت با اونی که دوسش نداری واقعا چه لذتی داره؟بهترین خونه و ماشین و ویلارو داشته باشی ولی کسیو کنارت نداشته باشی که عاشقش باشی و حالت که بد شد بغلش کنی..این زندگیِ مد نظر من نیست واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا انسان بدون عشق نمیتونه زندگی کنه 

اگر کسی بگه من بدون عشق زنده ام باید بهش گفت دچار یک مرگ تدریجیه....

در مورد خواستگارات هم معیار درست و حسابی باید باشه یعنی چی خوشگلی و پول؟؟؟؟؟!!!!!!

ببخشید ولی من فاز تو از این سوال درک نکردم...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
حقیقتا انسان بدون عشق نمیتونه زندگی کنه  اگر کسی بگه من بدون عشق زنده ام باید بهش گفت دچار یک ...

خودمن فازم‌نمی دونم ب قول معروف مازا فازا

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

لطفا تاپیکم رو گزارش بزنید پاک بشع ممنون

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

گزارش بزنید اه