اگع ی روز بهت بگن عشق یا پول کدومش انتخاب میکنین (اگع ی ادم خیلی پولدار باشع ولی دوستش نداشتع باشین بیاد خواستگاریتون ولی ی ادم خیلی خیلی نوشگل بیاد خواستگاریتون کدوم رو انتخاب میکنید و چرا ؟؟؟...
اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
و از دید من بی پولی قطعا عشق رو از بین میبره گرچه به عشق اعتقادی ندارم ....الانم شوهرمو واقعا دوست دارم ولی بسیار خوشحالم معیارم پول بوده چون اطرافم که با عشق آتشین شروع کردن از دم ناموفقن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استاتر از نظرهای خانمها ی مثل یادم افتاد اجازه میخوام بگم
بگو
اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
یه استاد داشتیم حرف قشنگی میزد میگفت اینکه میگن پول مهم نیست فقط عشق الکیه دروغه اتفاقا پول خیلیم مهمه تا وقتی خونه باباتی فک میکنی با عشق میشه زندگی کرد وقتی ازدواج کردی کسی با عشق بهت خونه و ماشین و مسافرت یا خرج دکتر نمیدن نمیشه نون خالی باعشق خورد